♥ En shoppaholics bekännelse ♥

Alla inlägg under januari 2008

Av Suss - 9 januari 2008 22:37

I förmiddags bar det av till gymmet.. Sket i att matcha bussen, tog spårvagnen o gick den där träliga vägen bort till gymmet. Inge vidare väder men jag klarade mig ifrån regnet. Under hela vistelsen på gymmet ösregna det ute. När det var dags att gå hade det slutat igen! Snacka om flyt. Solade en stund, sen gick jag på bandet i 3o min skapligt raskt! Gjorde lite på gymmet. Hujedamej va ont det gjorde att göra den där övningen för ryggen, länd muskeln heter det tror ja ? Kan det stämma ? Iaf, det kändes! Tog bussen på tillbaka vägen, den matchade denna gången. När jag kom hem lagade jag ris & kyckling spett. Spetten var inte alls goda. Men det slank ner lite iaf. Äta måste man ju ! Började jobba klockan fyra. Vi var tre stycken på kvällen, kändes jätte skumt. Men trevligt! Tog en sväng om med sopkvasten innan vi stängde. Båda mina kollegor tyckte jag var väldigt duktig som sopade hela affären. Haha. När jag kom hem fixade jag lite tacos. Pappa sällskapade mig. Sen hamnade jag här. Allt e pappa´s fel för att han ville kolla sin mail. Hade han inte velat kolla den hade jag antagligen inte startat datorn. Heheh.. Det var något jag ville skrivit om igår, men så starta jag aldrig datorn så nu har jag nog glömt av det. Je je, säkert inget viktigt ! Sitter och snackar med en av mina kusiner på msn nu, de e rätt kul. Har inte så mycket kontakt med mina släktingar, tyvärr. Man kanske skulle ta lite tripper o hälsa på släkten på helgerna när man e ledig. Rätt va de e så är dom gamla o gråa. Dom bor ju faktiskt inte såå långt bort. Eller jo, vissa av dom. Har ett par släktiar uppe i Norrland. Men dom har jag ingen kontakt med. Blablabla, det var ett himla babblandet på mig idag. Nu ska jag avsluta, börjar bli trött i både rumpa & rygg av att sitta här!


PUSS & KRAM / S

Av Suss - 7 januari 2008 21:38

Jaa, vart ska jag börja ?

Känner mig lite halv kinkig o jätte ensam. . Skulle behöva lite sällskap!

Vi har fortfarande inte fått någon ordning på schemat på jobbet. Vet iaf att jag börjar klockan elva imorgon! Och jag som sköt upp gym besöket idag tills imorgon. ATTANS! Får ta det på onsdag istället. Får gö lite situps ikväll.

Känner mig trött, allmänt trött. Skulle behöva en ledig dag som jag bara kan rå om mig själv, tända ljus, bad, vila, en bra film och mjukiskläder. Inte behöva gå utanför dörren på hela dan! OCH stänga av mobilen.


FUCK! va trött jag är på killar. Jag kommer Aldrig förstå mig på dom!


Ne nu pallar jag inte mer blogg. Ha de gott / S

Av Suss - 4 januari 2008 21:54

Idag var jag duktig och orkade mig iväg till gymmet ! Åkte iväg runt halv tio och var hemma vid ett.. Under den tiden hann jag sola, gå på bandet o den där andra sakimojjen plus att jag gjorde lite på gymmet! ( :

Vääärsta duktiga! Dessutom gick jag den långa vägen från spårvagnen till gymmet & tillbaka sen igen. För jag orkade banne mig inte passa den där jädrans bussen som bara går en endaste gång i timmen!!

Det har varit svinit kallt & blåst som attans idag, det är nästan ett under att jag inte blåst bort. Hah!  c( :  Det enda positiva är att solen tittat fram.


Jag hatar att jag har sånt jäkla konstigt humör ibland. Det är något jag måste träna bort på nå vis   c( :  

Fick "dåliga" sen glada nyheter idag. Har fått heltidsjobb ! Mycket glad för detta. Nu kanske jag äntligen får råd att ta det förbaskade körkortet.

Det trista är att jag blir tvungen att jobba helg, igeen. Jobbade ju helgen som var. Men men, det är inget att göra nåt åt. Får offra mig. Fasten jag inte är speciellt pigg på det. Känner mig lite hängig o é rädd för att jag ska bli förkyld/sjuk. Hade tänkt att passa på o ta det lugnt i helgen så att jag inte blir sjuk. Je je, så é det. Överlever nog det med! ( :


Tillbaka till några rader högre upp!, Känner mig tjockare nu än vad jag gjorde innan jag gick till gymmet idag. Hur faaan kan det komma sig undrar jag !?  / :   Uschofy.

Solade en sväng me och nu kliar det som bara den på min hals! GAAH'


Nu tror jag att det är dags att krypa i säng! Ska upp strax innan sju imorn bitti. Inte alls pigg på det men jag måste. Känns som att det blir en lååång dag imorgon. Phew*


Det är inte klokt, gå o lägga sig klockan tio på en fredagskväll. Sånt é livet

Vad gör man inte för sitt arbete & sina kunder !  : D


GodNatt/ S

Av Suss - 3 januari 2008 21:02

Jag kom inte upp ur sängen imorse så det blev inget med gymmet idag. Fy mig!! Fiis messade till mig och frågade om jag ville hänga med på BP ikväll men det sket ju sig eftersom jag skulle jobba. Attans. Men men, jobb går före träning. Det é bara så de é! Får la straffa mig själv ikväll med ett par situps! : /


Idag fick man glada nyheter på jobbet! : D Alltid kul!


Har inte hänt så mycket mer skoj som jag kan berätta om..

Den ena systern har åkt till Lödöse och den andra står o värmer maten från igår. Jag lagade Chicken á la king, som inte blev suuuper god men god : )

Syrrorna gillade den, men jag själv é inte så mycket för min egna mat.

De bara é så !


Nu är det mat tajm.  / S

Av Suss - 3 januari 2008 00:25

Herreguuud vet knappt vilken dag det är länge, allt är så snurrigt sen jul. Hur fasiken ska man kunna återgå till det normala ? När ingenting är som det var förut !?


Våran chef har nu lämnat oss även en utav våra kollegor. Det kommer kännas skit skumt första tiden.. Men det blir nog bra, vet ju vart jag kan hitta dom iaf! : )


Sofia & jag var i staden en stund i förmiddags.. OCH backaplan. Bytte en julklapp som jag gääärna ville byta färg på. Blev sen svart istället för rosa! en annan modell också. Tanken var väldigt gullig men jag e inte så mycket för rosa längre, inte just nu iaf... : $


Hur stor chans e det att man blir kontrollerad 2ggr på bussen på en dag?

Det blev vi iaf. Av samma kontrollanter! ; O

Fyfaeen vilket otacksamt jobb både dom & p-lisorna har.


Tänkte sticka till gymmet imorgon bitti om jag orkar mig upp ur sängen så nu är det mer än dags för att hoppa i säng !

Natti natt / S

Av Suss - 1 januari 2008 16:47

Ha ha, vadå anonym!?    xD

Ska ni kommentera så skriv era namn.


Funderar skarpt på att ta bort hela min blogg!

Den har tydligen spridit sig för mycket.


Sammanfattning av nyårsafton;

Trevligt ! c( :




Gott nytt år /S

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards