♥ En shoppaholics bekännelse ♥

Alla inlägg under november 2008

Av Suss - 9 november 2008 22:08

Måste rätta till ett fel. Jag skrev igår att Melina satt i en "potta", den heter tydligen Bumbo-stol! Feeelåt, visste inte. Hehe. Det är en stol för bebisar som inte kan hålla upp huvudet själva än.

Igår kväll hände det inte mycket. Vi tog det bara lugnt.. Somnade ändå sent. Imorse var jag jääätte trött. Ville inte alls jobba. (som vanligt iofs) När jag kom ner till jobbet var min kollega redan där, när jag kom in så hade hon redan fixat allting med baket och bullarna mm.. Så det enda jag behövde göra var tidningarna och hämta kassorna. Gööött. Dagen kilade på,gick rätt snabbt faktiskt. Daviden kom och hämtade mig efter jag slutat. När vi kom hem tinade vi upp kebab kött. Tog fan 2 timmar att tina upp så att det gick att steka! Var så hungrig att jag mådde illa. Sen har vi bara tagit det lugnt, softat framför teven. David köpte sån färdig paj, som man bara slänger ihop, häromdagen. Vi åt lite av den efter maten. Iiiiisch va äckelig den var. Jag håller mig till riktigt egen gjord paj! Bleh' Nu ska jag boka in mig på ett Body pump pass imorgon kväll, Fis & jag ska gå på det. Evisen ska få bli barnpassad. Hihi. Ha det så gott, tjingeling!

Pusss Susanne<3

Av Suss - 8 november 2008 17:09

Tjingeliing!! Idag har vi varit på dop, Melina har döpt sig. - Melina Miranda Edvardsen - Vi hämtade upp Malin i A.c sen bar det av till Sävekyrka. Cermonin höll bara på i 25min och då var det ändå 3st barn som döptes. Melina var jätte duktig, enda barnet som var tyst under hela tiden. Efter åt var det fika. Det bjöds på smörgåstårta,kaffe dricka bullar och kakor. Melina fick massa presenter. Hon var så söt, satt framme på bordet i sin "stol". Egentligen är det en potta tror jag. Men det har hon ju inte börjat använda än. Heheh. Jag hade köpt ett halsband med en ängel. Nadja´s moster hade köpt ett likadant med tillhörande örhängen så jag fick byta mitt halsband. Veronica,Jonas & Joline hade köpt något set med massa saker. Det fick hon 3st av så dom fick också byta sitt. Hehe! Så kan det bli. Hon fick saker som jag hade funderat på att köpa. Tur att jag inte köpte dom. Efter dopet lämnade vi av Malin i A.c Sen åkte vi och tanka, vidare till Allum och bytte halsbandet med en gång.. Det blev ett med en fjärill istället. (Hoppas inte Nadja läser här förrens jag gett det) När vi kom hem på parkeringen sprang det en hund lös, det var fullt pådrag. Hehe. Massa folk som kolla ut i fönstrena och några som försökte fånga hunden! Sen har det inte hänt så mycket mer. Vi har fikat och funderat på vad vi ska käka för mat... Jag é rastlös. Vill göra något skoj! Imorgon ska jag iofs jobba så det kan ju vara skönt att bara ta det lugnt med... Det är bara de att det känns som att vi Alltid tar det lugnt. Moster frågade om vi ville komma dit ikväll,får se om vi knallar dit :)

Puss&kram Susanne
<3

Av Suss - 7 november 2008 08:50

Gomorron gomorron! Här var det ingen sovmorgon fast en man är ledig! Somnade inte om efter att Daviiid gått iväg till jobbet. Fastna framför "Days of our lives". Dom har ju börjat att ha reprisen klockan sju på morgonen!! J*kligt dåligt tycker jag. Runt tio var ju perfekt! Skulle iofs ändå ringa bostadsbolaget vid åtta-nio tiden så jag var ju ändå tvungen att vakna då. Var tvungen att ringa ang parkering. Måste ha en till. Vi har fått låna en granne´s parkeringsplats. Men vilken dag som helst så får dom tillbaka sin bil från lagning så det är bäst att kolla efter en ny. Min vakmästare som jag har nu hade vi när jag var liten. Så vi "känner" honom. När han hör att det är Jag som ringer så låter han alltid lite extra glad. Hehe. Jag talade om hur läget låg till, att jag skaffat pojkvän som har bil och att vi lånat en annan´s plats så länge men nu behöver dom den tillbaka. Åh va roligt!, sa han till mig när jag sa pojkvän. Grattis! Heheh. Han é go han. Hoppas på lite för tur. Håll tummarna! He he. Igår när jag slutade så hörde jag ingenting från Daviiid,tänkte han har väl säkert somnat. Men han brukar iofs ställa klockan så han ska vakna tills när jag slutar. Jag tog bussen hem, när klockan var 2o.45 så ringde jag upp honom. Blev ju änna orolig att det hänt något! Han var alldeles yr-vaken. Hihih. En stund senare kom han, vi hjälpte pappa med en grej innan vi gick hem till mig. Jag var pigg och kunde inte somna när vi la oss. Suck. Till slut somnade jag tydligen iaf. Och i natt har jag drömt de sjukaste drömmarna! uuuusch. Hahah!! Kan inte ens med att berätta om dem. Kan berätta att jag kört cheva inatt iaf. Som inte gick att bromsa med! Fattar allvarligt talat inte vart jag får alla mina drömmar ifrån. Iofs när man tänker efter så hänger dom liiite ihop med saker som hänt, sagts eller setts under dagen. Jag skulle vilja kolla upp hur det funkar med drömmar. Skulle vara intressant! Jag ska nu äta lite frukost, åka till gymmet. Känner för att sola! Ja, träna lite också. Tror nog att det gett liiite effekt. Tycker det ser ut så iaf. Daviiid är ingen idé att fråga, han tycker min kropp är fin hela tiden. Tihi! Kollade förresten in på hans NS sida förut, han är förändrats jätte mycket sen vi blev tillsammans, eller ja innan.. Ne nu kurrar magen! Måste komma iväg, ska änna åka till stan och köpa dop present också innan dagen är slut.

PUSS Susanne

Av Suss - 6 november 2008 11:13

Nu har jag kommit in i en sån där trött period igen. Suck' Jag kan knappt öppna ögonen när Daviiid går iväg till jobbet på morgonen. Hinner alltså inte ens vakna till innan jag är i sängen igen och sussar så gott igen. Jag skulle bara få sova någon timme eller två efter att han kilat iväg. Men när klockan ringde kunde jag inte vakna. Snoozade några gånger, sen tror jag att ja råkade stänga av den helt. Vaknade någon timme senare än jag skulle gått upp. Då var det försent att åka iväg till gymmet. F*n att man inte har tagit körkort! Då hade man hunnit f*en så mycket mer än vad man gör nu för tiden. Jag låg kvar i sängen till tio. Sen gick jag upp och gjorde lite frukost,öppnade mamma´s post. Tänkte hon skulle ringa så jag kunde tala om för henne att det kommit en del viktiga brev! Men hon sover nog. Gottegrisen!! Sen ringde mormor i samma sväng också. Klockan tickade på och sen var den plötsligt elva. Jag hamnade här vid datorn... Ska lägga in mina nytvättade kläder. Det tar sån tid för dem att torka!.. Men nu måste dom blivit såpass torra att man kan lägga in dom. Sen ser det ut som beirutt både här och där. Måste ta tag i det! Trivs inte i stök. Jag var iväg till stan & Backaplan med Nadja & lilla Melina igår.. Vi hälsade först på hos henne´s pappa i tattoo studion. Sen åkte vi till Backaplan. Shoppade några saker på ÖoB. På hemvägen blev det en liten miss med bussen så jag fastna i Klareberg, stod där och frös r*va av mig! Min älskling kom och räddade mig. Hade han inte kommit så hade jag dessutom kommit försent till jobbet. Varför gör man inte som man tänkt. Hrmpf' David kom glidande i jobb bilen och hade sina porriga arbetskläder på sig. Blev ju helt knäsvag och ännu kärare, och det lilla ruffset i håret. Såååååå gullig! Ville äta upp honom. Hihihi! Den där snyggingen i arbetskläderna är Min bara Min <3 Jag kan inte låta bli att titta på honom varenda kväll. Han frågar mig, vad är det? Varför tittar du på mig så. Det är bara för att han är så j*kla fiiin och underbar. På alla sätt! Jag ser en lång framtid med dig älskling. Jag är såå glad att jag träffat dig. Vet inte hur jag ska göra eller säga för att du ska veta om det! Jag älskar dig<3

Nu måste jag avsluta och sätt igång med städandet. Som vanligt så kommer jag igång alldeles försent och kommer inte hinna med allting. Kommer bli tvungen att avbryta just som jag kommit igång ordentligt. Men jag e faktiskt jäääätte trött idag. Skulle helst vilja krypa ner i sängen igen och bara soooova!! Lite semester skulle kanske inte sitta fel. Bara få lata sig hur mycket som helst!

Puss&kram Susanne

Av Suss - 5 november 2008 10:59

Häromdagen kom det in en kille på jobbet och frågade efter Halebop påfyllning till mobilen. Jag svarade honom, vi har tyvärr inte det. VA ELAK DU ÄR! säger han till mig då å spänner ögonen i mig. Jag rygga tillbaka och fick inte fram nåt annat än "förlåt". Han ba Det gör ingenting och så gick han. Hahaha. Sicken mupp! Kom änna i chock tillstånd där en stund innan jag fatta vad som hände. Otroligt vilka konstiga typer det finns! Han menade ju inte något elakt med att säga sådär, antar jag. Men det var änna konstigt sagt tycker jag. He he. I måndags kväll tvättade jag 6 maskiner med tvätt! eller var det så många? Iaf så var det precis så allt fick plats på mina torkställningar. David var snäll och gjorde mig sällskap ner och upp i varje sväng. Hatar att gå till tvättstugan ensam. Man vet ju inte nu för tiden, man kan ju bli bortrövad!! Igår fick jag ta några handtvätt maskiner också. Under tiden jag tvättade i måndags så tog jag fram massa kartonger från förrådet med massa crap. Rensade lite. Fick iaf ihop det till typ 3kartonger utav 6. Bra gjort tycker jag. David tyckte jag skulle slänga allihop. Vissa saker har ju faktiskt ett värde, så det kan man ju inte göra! även fast att det kanske ser ut att vara "skräp". Idag skulle jag åkt iväg med Viktoria på lite äventyr. Men hon skickade sms imorse och sa att hon var dålig och ville stanna hemma och krya på sig. Pratade med Nadja för någon timme sen, vi ska mötas och åka på andra äventyr istället. Bara det att jag fått svidit när jag kissar nu igen. Så jag måste klunka en massa vatten så jag kan kissa innan jag kan gå iväg någonstans! Ååååh. Orka!


Igårkväll när David och jag gick till sängs så låg jag bara och tittade på honom, hur länge som helst. Jag kan fortfarande inte fatta hur han kunde hamna i min säng. Varenda natt! Våran historia é gaanska unik. Ska ta och skriva ner den någon dag när jag har lite mer tid. Jag är iaf väldigt glad att du beslöt dig för att prata med mig & att du träffade mig! Annars hade jag inte varit så lycklig som jag är idag. Med dig <3      underbara människa!!
 Jag älskar dig bejbi, du är mitt lyckorus <3     kääärlek.


Pussar&Kramar Susanne

Av Suss - 3 november 2008 12:09

Kvällen i lördags så körde jag ju in till stan och hämtade syrran. Det gick fint. Förutom att när vi var vid David så var jag påväg att köra fel. Pinsamt. Både Sofia och David ropade till "vad gör du, vart ska du?! " Pinsamt! :/    Sofia slingade mitt hår, pappa kom en sväng och tjöta också. Han var sällskaps sjuk. Hi hi. David och jag kröp ner och gosa tills vi slockna... Han är världens finaste pojkvän<3 Söndagen låg vi kvar i sängen rätt länge. Sen när vi väl kom upp hamna vi på soffan efter vi ätit frukost. Jag kände mig jätte stressad. Skulle åka till mamma en sväng. Jag skulle övn.köra och ville inte att det skulle hinna bli mörkt. Vi kom iväg till slut. Vi käkade kyckling, ris & curry sås hos mamma. Hade längtat efter hennes curry sås. Tyvärr så blev den inte som den brukar. Men jag fick iaf träffat mamma en sväng och pratat. Allting känns så jobbigt. Orkar inte ha det så här. Jag vill bara grina när jag tänker på det. Jag vill inte att hon ska vara där borta. Med honom.   Vi kom hem vid sju tiden tror jag. Det var kolsvart ute. David fick köra hem. Mitt mörke seende sugen. Jag veeet. Man måste öva upp det. Men igår ville jag bara hem, så David fick köra. Vi tittade på teve och hade det mysigt med tända ljus o så.. Sen slockna David till. Då hoppa och pussa jag lite på honom så han vaknade och sedan fick han vaxa mig. Hahaha. F*N va ont det gjorde. Och han bara fliiina! Nu är det lent och fint iaf. Men vetefasiken om jag kommer göra om det. Aootch! Sen blev han trött efter en stund igen och slockna igen. Så vi gick till sängs. Mysmysmys<3   Jag älskar dig bejbi<33     Imorse skulle jag åkt iväg till gymmet. Men jag snooza och snooza sen hade klockan blivit för mycket. Hade inte hunnit tillbaka i tid. Somnade om igeeen och vaknade lite då och då. Till slut var klockan halv tolv!! Gick upp och käka frulle. Nu har jag lite brottom att göra mig ordning. Börjar jobba halv två.      Puss&kram /Susanne

Av Suss - 1 november 2008 18:54

Igår kväll händer det inte så mycket efter jobbet. Gosade med älsklingen och tog det baaara lugnt. Var glad för att han inte behövde åka iväg och jobba! Idag skulle vi sovit lääänge, men jag vaknade vid sju sen vid åtta och sedan vid nio då gav jag upp. David vaknade då han med. Vi låg o gosa och titta på tv tills tolv tiden. Hihih. Mysigt! Vid ett-halv två tiden kom Viktoria och Ellinor. Hämtade "halloween kläder". Till slut kom vi iväg ut. Åkte till Bäckebol, David handlade rakblad och rakgel på Clas Ohlsson. Sen stannade vi till en sväng på Ikea. Fick tag i dom nedrans galgarna! Så nu kan jag ordna upp mina garderober. Wii. Stannade till och mötte upp Nadja & Niklas i Kärra. Melina fick raggsockar som mormor gjort. Lill flickan nanade i bilbarnstolen med sin overall på så vi kunde inte prova så dom passade.. Sen åkte vi till Willy´s. Jag storhandlade så nu har jag massa mat. Jag övningskörde förresten! Det gick skapligt bra för att va så länge sen. Man glömmer ju änna av sig när man inte är så säker. Ska få köra lite mer sen. Vi ska hämta syster på jobbet. Köra lite i stan. Hihi. När vi kom hem satte vi igång med Tacopaj. Jag hackade lite grönsaker o så. David gjorde pajdeg och allt de andra. Han é så duktig. Min lilla personliga kock. Tihi. Nu har vi ätit o är mätta och glada. Vet inte vad vi ska göra fram tills vi ska hämta Sofia. Får väl se. Pussas o ha det mysigt bara kanske :D

Puss&kram /Susanne

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards