♥ En shoppaholics bekännelse ♥

Alla inlägg under december 2008

Av Suss - 12 december 2008 11:34

Äntligen har febern gett sig! :D   hade nästan gett upp.
Igår efter jag varit på apoteket mådde jag piss, men sen senare och nu imorse så mår jag skapligt bra. Är fortfarande förkyld och ganska trött i kroppen men feber är borta och det är jag gladast för. Blir inget jobb idag heller, oj borde nog ringa till jobbet och tala om det. Igår blev chefen lite kinkig att jag ringde så sent. Sådär nu va de gjord. Han sa att jag missat lucia firandet. OH NO :P   Nu ringde jag min mormor, ska gå dit och äta frukost. Lite trevligare med sällskap. Min morbror är tydligen där också. Får snabba på så jag hinner tjingsa på honom med.

Måste bara säga att David var så sööt imorse, jag hade inte vaknat när han gick upp så han kom bara in för att pussa mig hej då innan han gick så jag slapp att gå upp. Älskar dig bejb :-*


Puss&Kram Susannne<3

Av Suss - 11 december 2008 09:17

4e dagen jag ligger hemma med feber. Idag har jag inte hunnit ta någon temp än för jag vaknade tidigt imorse o bara slängde i mig en ipren! men den ligger väl säkert på 38. nånting. Känner mig inte alls speciellt pigg om man säger så. Idag skulle Nadja,Melina,Veronica och Joline kommit hit o hälsat på hemma hos mig. Men det blir inställt nu när jag ligger hemma o är sjuk fortfarande. Jag vill inte vara sjuk mer nu, orkar intee mer! Åååh. På söndag ska jag och David hålla i adventsfikan. I värsta fall om jag inte frisknat till så får jag väl köpa färdiga saker att bjuda på.. Inte riktigt vad jag tänkt mig men.. Har en liten surprise, så hoppas jag är frisk tills dess. Just nu känns det helt hopplöst. Som att jag aldrig kommer bli frisk. Suck.

Tack syster för att du gjorde mig sällskap igår. Det är så himla tråkigt att ligga här helt ensam hela dagarna.. <3

David min underbara pojkvän kom igår o var så himla gullig, han gjorde pizza, diskade o hade sig i köket medans jag mådde skit och fick tagit mig en liten dusch/bad.

Nu kom jag av mig så nu var det inget kul att skriva mer.
Måste få i mig något, har inte ätit ordentligt på flera dagar..
Hungriiig.

Puss&Kram Susannne<3

Av Suss - 10 december 2008 10:05

Fyfan nu orkar jag inte mer. Trodde jag var på bättringsväg igår men idag mår jag sämre igen. Hostat så mycket igår och i natt så jag har träningsvärk i magen! Syster ska hålla mig i handen sen ner till apoteket. Måste köpa Ipren,hostmedicin och nässpray! Ringde vårdcentralen imorse. Dom sa att om jag kom dit hade dom antagligen inte kunnat göra så mycket. Men känns det inte ens liite bättre imorgon ska jag ringa igen. Fattar inte varför inte febern ger sig! Tror nog aldrig jag haft feber så många dagar. Eller jo en gång när jag bodde i Motala när dom sa att jag hade körtelfeber, då hade jag feber en vecka. Fick återbud på en hudläkar tid jag hade imorgon. Fick ingen ny tid förrens i Januari, tur att det inte är så brotskande.

David och jag pratade lite igår om inflyttningen ( :
Han undrade om hans kläder får plats? Hihi. Klart dom får plats! Om inte så gör vi ju plats, såklart! Han har inte berättat för sina föräldrar än. Verkar inte riktigt som att han vågar c( : Hihi. Förstår honom. Men jag får väl hjälpa honom lite på traven. På söndag ska vi på adventfika hemma hos dom så jag får väl slänga ut en liten flik så han får fram det. Hehe. Det är ju värre om han Inte säger något och plötsligt bara hämtar sina saker.
Önska vi hade kunnat flyttat ihop till något som blev vårat. Men vi får ta det lite senare ( :   När jag tagit mitt körkort tex...

Phew, är helt genomsvett. Undra om syster orkar vakna snart och åka med mig? Vore bra om vi gjorde det innan alvedonen slutar värka.

Krya på mig!



Puss&Kram Susannne<3

Av Suss - 9 december 2008 09:22

Nu var jag här igen! Jobbade hela helgen, på söndagen hade jag jätte ont i kropppen och började känna mig hängig. På kvällen var vi hos Miira på adventsfika. Jag mådde piss. Tog tempen, hade 37.6 eller nåt sånt.. När vi kom hem gick vi o la oss. Igår (måndag) när jag vaknade så hade jag 39.3 graders feber. Mådde verkligen jätte dåligt! Fick ringa och avboka min optiker tid. Suck, hade verkligen behövt gå dit, så jag kan skicka in mina lemp papper!  Låg i sängen heeeeeeeeeela dagen, orkade knappt gå upp för att gå på toa. Pappa var snäll o handlade lite åt mig. Sen kom även syster med lite kina mat. Tack (f)   Febern stod på samma temp hela dagen. Verkade inte ens som att tabletterna funkade! :O   Idag mår jag inge vidare heller.. Tempen är inte lika hög, imorse när jag tog den så stod den på 38. nånting. Känner mig jätte risig. Nyser och hostar som en tok. Just nu svettas jag som en gris. Det är f***n inget kul att vara sjuk alltså! Måste ringa ner till jobbet och säga att jag inte kommer idag. Hoppades på att febern skulle gått över tills idag och att jag skulle känna mig bättre och kunde gå dit. Men näääe. Kommer antagligen, tyvärr bli tvungen att vara hemma några dagar.. Suck. Jag kommer bli så rastlös! :/     David verkar ha klarat sig. Han hade lite halsont igår o varit lite snuvig.

Nu orkar jag inte skriva mer. Phew.
PoK Susannne<3



David, jag älskar dig <3

Av Suss - 5 december 2008 09:11

Hej hopp! Här har ni en ap-trött Susannne! Bokade tvätt tid igår, fanns inga bra. Men jag bestämde mig för idag klockan o8-12. Men när klockan ringde ville mina ögon inte alls öppna sig. Snoozade en halv timme.. Nu är första omgången i maskinerna. Trodde jag skulle komma undan med bara 2 maskiner men det blev f*n fyra. J*kla skit. Sen ska man ha allting tort i dom där skit torktumlarna också.. Är väl klar till tolv då antar jag. Idag är jag förresten ledig för alla er som inte har fått någon koll på mitt schema. Hehe. Känner att jag skulle bara vilja ligga i sängen hela dagen. Det regnar & är ruskigt ute. Brr. Samtidigt vill jag iväg till gymmet och fräscha upp mig i solariet. Huumm.. Får se vad det blir sen när jag är klar med tvätten.

Imorse stack min baby iväg jätte tidigt... ) :    Han skulle tydligen besikta bilen, det hade jag ingen aning om men fick reda på det sen.. eftersom jag undrade varför han gått upp så himla tidigt! Undra vart han är o jobbar idag? Jag vill att han ska va hemma o gosas med miig.. <3
Igår kom vi in på silikon tuttar, då berättade han om en tjej på ett mat ställe som dom tydligen brukar äta.. Hon som arbetar där har stora ihop tryckta tuttar med världens urringning. Grabbarna vet inte vart dom ska titta. Dessutom, har hon en kortkort kjol och står lutad mot grönsaks disken. Kände först att whatafan jag bryr mig inte. Men sen kan jag f*n inte sluta tänka på det. Får man vara klädd hursomhelst när man jobbar med sånt? Kanske är eget företag eller nåt. Men hallå? Ne usch, fick nog en liten släng av svartsjuka där $ :   Det kan inte hjälpas. Sen när vi gick o la oss, stirrade David på mig när jag tog av mig kläderna. Tyckte han behöver la inte titta på mig när han tittar på stora tuttar 6 :    Då sa han att han älskar mina tuttar mest så jag känner mig ganska nöjd ändå. Det var nog lite fjäsk där men ääääsch c( :     Jag älskar hela honom mest. <3

Meeen va tiden går sakta nu när man väntar då.. Funderar på att gå till mormor i nästa sväng o äta frukost med henne (  : Mysigt. 

Igår var mamma här uppe och hjälpte mormor att pynta lite. Varför kommer hon aldrig hit upp när Jag är Ledig?! ) :  Får aldrig träffa mammis. Saknar henne. Och det får man göra säger min mormor! c( ;   

Det slog mig häromdagen att vecka 16-17 i en graviditet är ju faktiskt rätt långt ändå! Inte ända framme direkt men inte såå långt bort c( : 4 månader iaf!  Sex-sju månader till bara så klämmer moster ut den lilla! He he.
Det ska bli skoj med en liten knodd till i släkten. Önska jag kunde spendera mer tid med lill kusinen. Det är extra roligt nu när man förstår vad hon säger o så. Älskar er allihop <3

Det är ingen som är lite sugen på att köpa bil?? En chevrolet blazer (hur stavas det?)   Säg till isf ! ( ;   David ska sälja sin och helst med detsamma.

Tittar på nyheterna i bakgruden. Dessa j*kla krig o bråk över allt i världen. Fattar inte vad det tjänar till? Det är ju alltid någonting någonstans! / :

Igår fick jag höra av en att dom tagit fast en rånare, och att det ev kunde vara han som rånade oss. Hoppas det är den j*veln! MORR!!

Nu är det snart dags att gå till tvättis! Have a nice day!
Puss & Kram Susannne<3

Av Suss - 4 december 2008 10:35

Igår morse var jag påväg till optikern, då ringer dom när jag just landat i A.c och säger att hon jag skulle till är sjuk. ÅH! Störande. Åkte till gymmet. Skulle ju ändå dit efter optikern men iaf. Solade och gymma lite. Såå jobbigt, det är massa folk typ från arbetsförmedlingen eller nåt där på förmiddagarna som tar upp varenda j*kla maskin! Så står man o väntar, då gör dom "7o st repetitioner" och paus i "tusen år" osv.. Jag gav upp! Tränade lite borta vid stretch hörnet. Men då kommer en äckel gubbe o stirrar på mig och jag tappade lusten ännu mer! Usch. På hemvägen handlade jag kyckling som jag lämnade hos mormor. Vi åt det till middag innan jag gick till jobbet. Det blev inte ett dugg gott, jo kycklingen men inte riset och såsen som Jag gjorde. Missade saltet i riset och såsen smakade inte någonting. Absolut inte som mormor´s goda sås! ) :    Jobbade ett par timmar med födelsedags barnet som fyllde 2o stora år ( :  wii! Efter jobbet kom älsklingen å hämtade upp mig. Det är tuur att han kommer på baksidan varje dag, för annars hade det känts mycket jobbigare. I natt drömde jag att vi blev rånade. Igen / :  Måste varit för Katarina berättade att Hon drömt en sån dröm. O så drömde jag att det öste in med folk just när vi skulle stänga, så kommer Kenneth på jobbet och släcker alla lampor i butiken så det blev kolsvart. Haha!! Jag såg inte vad jag skulle stämpla in på kassan. Knas drömmar.    Älsklingen o jag slappade framför teven, kollade Efterlyst & Insider. Sen kröp vi ner i sängen. Gosigoooos. Det är helt underbart att få ha den man älskar bredvid sig Varenda natt C -:

Idag är jag trött och helt sjukt seg. Börjar jobba "tidigt" idag. Tänkte städa lite här, damma o dammsuga om jag hinner. Måste slita mig från datorn först bara. 6 :    Boka en tvätt tid är på tiden för jag har ett berg med tvätt!


Nä nu får jag slita mig och sätta igång så jag hinner med någonting.
Puss&Kram Susannne<3


                 

Av Suss - 3 december 2008 07:50

Morron. Jag tänker inte skriva "godmorgon" för det är det inte. Jag har sovit såå dåligt i natt! Så irriterande. Minns inte hur längesen det var jag sov så dåligt. Ska gå upp ur sängen nu och äta frulle. Ska vara hos optikern klockan tio. Efter det var min plan att gå till gymmet en sväng. Inte alls speciellt motiverad eller sugen. Men nu har jag latat mig alldeles för många dagar. Önska dom hade body pump passen på dagarna så jag hann gå på dom och fick nånting gjort. Har gått o blivit lite småförkyld. Inte alls trevligt. Jag som tyckt jag klarat mig så bra senaste veckorna..

Hm, vet inte vad jag ska skriva.. Det var väl inte så mycket mer kanske.
Frukost dags! Tänkte mig lite gröt o så.

 

Puss&Kram Susannne<3




David, jag finner inte orden för hur mycket jag tycker om dig.
Det känns inte riktigt som "jag älskar dig" räcket till <3

Av Suss - 1 december 2008 20:48

Igår kväll åkte vi ju över till Christian på adventsfika :)  de va mysigt att träffa allihopa. Jag var så trött så vi åkte hem vid nio tiden, det gjorde dom andra med.. Jag övningskörde, det gick jätte bra. Vi krockade inte en enda gång :P David tyckte jag var lite slarvig med en del saker, men annars var det bra. När vi kom hem kröp vi ner i sängen. Då var klockan typ tio, kikade på teve o hade det mysigt. Plötsligt var klockan halv ett :9  Hihi.
Imorse var vi lagom trötta!  Jag var iväg till frisören klockan tio. Satt där från klockan tio till 12.4o :O  Hejjegud. Trodde inte det skulle ta så jäkla lång tid. Men det blev jätte bra :)   det var värt dom timmarna & pengarna. Det blev liite dyrare än väntat, men hade hon gjort det billigare alternativet hade det kanske inte blivit så bra. Jag är helnöjd med både färgen och frisyren :D   Hann inte käka något innan jag började så jag fick sitta i kassan i 2 timmar med en hungrig mage :(  Allting gick bra på jobbet. När vi skulle stänga o släcka så blev jag skit rädd. Fick sån äcklig känsla som när vi blev rånade. Uschamejj. Det kommer nog hänga i...
Nu ska vi dricka lite te, jag ska nog göra mig en toast också. Änn hungrig.

Puss&Kram Susannne<3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards