♥ En shoppaholics bekännelse ♥

Alla inlägg under mars 2009

Av Suss - 7 mars 2009 09:55

Inte så långt bort... Hehe :P Detta minns jag som det vore igår ;) HAHAH!
(det var igår... för er som inte förstod det roliga)

Min lediga helg.. Vi hade tidigare i veckan pratat om / lovat Evelina att vi skulle köra henne till dansen. Så det var bara till att kliva upp när klockan ringde klockan åtta-halv nio... Var ap-trött! Vi hämtade upp Evisen kvart över nio, gick jätte snabbt att åka dit så vi var där redan tjugo i tio, när det börja tio! :O  Vi satt där o gäspa i 1½ timme.. De flesta barnen ville gå hem efter 25 minuter.. Mkul! :/  Jag tror att gymnastik skulle vara roligare för så små barn. Många av barnen sprang mest runt och slängde sig på golvet... :S Vi åkte hemåt, stannade till i affären o köpte våffel smet.. David var jätte sugen på det. Vilket jag också blev sen, när jag kände doften :P  Vi åt våfflor och kollade på Lotta på bråkmakargatan! Hehe. Under tiden vi väntade på våfflorna så passade jag på att vika alla David´s t-shirt´s och skulle fälla ihop tvätt ställningarna. Den som man bara hänger kläder på galgar är helt j*vla livsfarlig! Det bara "spjonga" ihop, fasten jag försökte hålla emot, mitt finger hamnade i mellan och det blev som en sax! AAAAAOTCH! Trodde fasiken att finer toppen skulle gå av! :'(  Men det blev bara 2 inte alls så djupa skärsår. Kom knappt något blod,men det gjorde jätte ont ändå!.. :( Tror det blev någon inre blödning för fingret svullnade och dunkade en bra stund efteråt.
När vi ätit våfflorna kom Daniel å hämtade Evelina.. Dom skulle till Bauhaus å handla lite saker. Evelina ville inte åka med! :P Daniel sa "Jo det vill du.." Hon följde så snällt med efter att hon kramat & pussat oss hejdå :)  Sötnos! <3
Efter att lill trollet gått vilade vi oss lite på soffan.. Tills det var dags att åka till Steungsund. Vi körde snabbt förbi hemma hos David´s päron och bytte bil med dem.. Jag skulle nämligen övningsköra och David´s spolarvätska funkar fortfarande inte... :/  Turen dit gick jätte bra! :)  Vart helt förvånad själv! Haha.. När vi väl kom till Stenungsund så hittade vi inte till salongen. Viktoria hade gett mig instruktionerna "Nere vid hamnen i ett tegelhus vid ett industriområde."
   Vi körde tydligen förbi det en gång, och när jag ringt till frisören och sagt att vi inte hittat så gick det f*n så mycket lättare att hitta när hon säger att det är ett "gult tegelhus". Man tänker sig ju rött tegel när någon bara säger tegelhus, eller hur? Salongen heter Tess hårstudio eller något sånt. Hon var jätte duktig och lyssnade verkligen på hur man ville ha det. Inte som i Angered C, där hon började babbla om att jag skulle få titta på lite hårprodukter och inte klippa så mycket! :S  Eeeh. Dessutom kostade det bara 3ookr. Det kostar iofs bensin pengar också, men jag skulle ju ändå övningköra så istället för att vi bara åkt runt lite här o där så hade vi ju ett mål :) Jag körde även hem dårå.. Gick också fint. Krockade inte en enda gång ;P  Jag var helt chockad över hur bra det gick! Det är nog humöret det hänger på! Och att det inte händer något som får en att tappa humöret. Hehehe.. När vi kom hem gjorde vi pizza kit. Vi vräkte i oss hela! :O Sen "dog vi" på soffan några timmar.. Runt halv sju-sju gick vi upp till mamma och mormor.. Mamma höll på med både tvätt,städ och mat samtidigt. :/ Vi drack lite te, David fick nya raggsockar! :D  Mormor stickade dem med det garnet jag köpte för flera månader sen och skulle göra en halsduk av, som aldrig blev av för jag tyckte inte att det var så himla kul! :P  Men det blev himla goa sockar av det istället :D Alldeles mjuka och goa! Sen övningskörde jag en sväng över hem till Nadja :) Hon satt där ensam med Melina. Eller tja, egentligen så var Niclas där med, men han satt i sovrummet och spelade CS! Förstår henne om hon inte har så himla kul på kvällarna! :9   Killar och spel. Suck! Nadja hade varit hemma hos sin mamma och hämtat lite bilder och musik från hennes gamla dator. En jäkla massa bilder från flera år tillbaka. Rätt kul att se på! :P  Vi kikade på Melodifestivalen, fatta att Uggla bruden gick vidare! :O  Det var som Nadja sa igår, "nu när man hört den så många ggr så kommer man väl börja tycka om den "snälla snälla" låten.." Strax innan tio åkte vi därifrån, jag tänkte mig fått övningsköra in till stan för att hämta syster på jobbet. Men det "passade" inte. Så vi lämnade bara tillbaka bilen hos päronen och sen åkte vi hem. Jag hade världens j*vla huvudvärk så jag bäddade ner mig i sängen och antecknade lite i min kalender.. Somnade rätt snart.. David satt ensam i storarummet. Vaknade bara till just när han la sig, sen har jag sovit som en stock hela natten!


Minns faktiskt inte vad jag drömt :S konstigt.
Puss /Susannne<3

Av Suss - 6 mars 2009 09:46

Efter skrivet.... då kan det blir lite hursomhelst...

Jag hade ställt klockan på typ, åtta eller nåt.. Men jag gick inte upp förrens strax innan tio tror jag. Ringde runt efter en Mile, som skall jobba på en salong vid Domkyrkan. Dom hade ingen aning om vem det var... Hmz.
Jag gick upp till mamma och mormor.. Kikade lite i telefonkatalogen, hitta inget där som verkade vara rätt heller... Efter att vi ätit frukost o lite så, åkte jag in till Domkyrkan, som ett j*vla fån sprang jag runt där till 3 olika salonger och frågade efter någon Mile. Ingen som kände till henne. (Sen fick jag höra att hon skulle ha börjat på den salongen, denna veckan.. Kanske var därför ingen riktigt visste.) Jag gav upp efter att ha gjort bort mig i dom där salongerna. Innan jag åkte kollade jag snabbt efter den där klänningen som Vickan köpt på Gina tricot i Motala. Men som vaaanligt så har den ju utgått här i Göteborg, dessutom blivit ut rea´d verkar det som. Suck, den som var så söt! På hemvägen solade jag i stå upp solariet. Mötte syrrorna där, Viktoria hade också solat! :)  Åt mat med mamma och mormor idag med! :D Vi käkade stek, potatis och sås. Muuums!


Obs. Det kan hända att jag blandar ihop nu, så allting kanske inte stämmer med dag. Hahaha! Men det är ju ingen mer än jag och dem jag umgåtts med som vet :9 Heh!!


Musmyyys med älsklingen på kvällen <3  mitt hjärta! älskar dej<3
Puss & kram Susannne<3

Av Suss - 5 mars 2009 09:37

Också efter berättande...

Jag och syster Viktoria åkte med mammis till Lerum och Floda.
Mammis skulle på möte, medans hon gjorde det så kikade jag i en affär som ligger i Lerum. Hittar aaalltid något där, så egentligen var det en jätte dum idé att gå in där :P  Men det gjorde jag iaf och jag hittade givetvis, inte bara ett par utan två par byxor! :O  Ett par svarta med dragkedje fickor där bak och ett par jeans också med dragkedje fickor där bak. Har velat ha sådana jätte länge, men hela tiden missat dem medans de funnits i affärer.. Nu har jag iaf 2 par utav dem, j*kligt nöjd med mitt köp! ;9 Kanske tar en bild och visar... :)  Jag är dålig på att fota, så ibland blir det inge fast jag sagt de :P  Vi hämtade mamma´s saker hos psykot. Och vetni vad idioten har gjort? I en kartong hade han lagt ett par böcker och en påse med massa öl burkar! Dessutom hade han lagt i ett par trasiga kalsonger i en påse. Äckelidiot! Det är bara han som kan komma på sådana sjuka saker! Innan jobbet åt mamma, syster Sofia, mormor och jag jätte god lax, potatis och spenat sås! :D  Mamma och mormor´s mat, mums! :D 

Sen var det dags att knalla iväg till jobbet.. Sen var dagen mer eller mindre slut, vi glodde väl säkert på teve o myste innan det var dags att nana sig :9  

Puss /Susannne<3

Av Suss - 4 mars 2009 09:23

Nu blir det sådär att skriva i efterhand igen.
Vissa dagar har man bara ingen lust att sätta sig vid datorn...


Vi hade möte 7.3o på jobbet, jag blev ett par minuter sen..
Fatta inte riktigt vad mötet gick ut på egentligen..
Chefen babbla mest om att vi skall ha service och vara trevliga mot alla vare sig dom är fula, luktar äckligt eller är otrevliga. Vi behöver alla kunder vi kan få! Typ. Sen så sa han åt mig att jag har en "jävla attityd". Fattade ingenting vad han menade med det och han verkade inte vilja förklara sig heller. Men moster, som också var med på mötet förklarade för mig att han mena att man inte ska tjöta om vad andra gör o inte. Jag har nämligen "påpekat" att vissa grejer inte görs. Som jag tycker är jävligt mycket viktigare än att gå runt i butiken o peta sig i näsan och prata med dom andra som jobbar osv.. För att ta ett exempel så helgen som jag jobbade senast så fanns det en hel RC vagn med både det ena och det andra på. En jäkla massa smör, som var tomt på hyllan. Som ingen brytt sig om att fylla på. Sånt påpekar jag, för jag tycker det är viktigt att sånt finns framme! Ne, då tar han det tydligen som om att jag Klagar bara. Blev jävligt sur för det faktiskt. Bara vräka ur sig sådär och inte förklara sig. Dessutom borde han tagit det med Mig enskilt isf!
Efter mötet, åkte moster och jag upp till mormor & mamma. Satt där o tjöta ett tag och åt frukost.. Sen tog vi oss en tur över till Ikea. Lilla Evelina var också med :) Hon fick vara inne å leka i buslandet eller vad det heter där på Ikea ;P   Moster handlade lite saker, jag höll mig. Men det finns maaaaaaasssor jag skulle vilja köpa! :D  Fick bara önska mig denna gången. Ne nu ljög jag! :O   Köpte ju visst en sak, en "tavel hylla", som jag skall hänga upp ovanför sängen, som vi ska ha ljus på :)  Myspys.
På hemvägen stannade vi till i Gårdsten´s färg/tapet affär. Sen åkte vi hemåt, moster lagade till lite panncakes ;) mums! Sen knalla vi över till deras nya lägenhet o "städa" lite grann.
Efter det gick jag hem, tog de lugnt om jag inte minns fel? Tills det var dags att gå till jobbet.
Det var allt för den dagen :9 Försöker anteckna i min kalender, men det är ungefär lika dåligt skrivet i den som här på bloggen.. :P

Har funderat skrapt på att börja blogga om mina drömmar, varenda dag som jag kommer ihåg dem. Bara det att då Måste jag hoppa upp och skriva upp dom med en gång jag vaknat och sen är det rätt svårt att återberätta vissa drömmar, i ord. Får fundera på saken. Men det hade varit jäkligt kul!  :P


Puss /Susannne<3

Av Suss - 3 mars 2009 11:05

ELVIS FRÅN METRO TIDNINGEN






HAHAHA! ;D




EEEH VA? :P






Här har ni mig ;D  dags färsk bild. Haha! Har provat min våffel tång nu. Lite slarvigt. Det var faktiskt rätt svårt att göra själv.. :P

Av Suss - 3 mars 2009 10:10

Älsklingen var fortfarande hemma! :D

Min klocka ringde klockan åtta, hörde att teven fortfarande var på i vardagsrummet. Gick upp inlindad i täcket o där låg Daviiid på soffan fortfarande :D   Han hade tydligen tagit sig lite medveten sovmorgon. Låg o gosade en stund, typ en timme :P  Sen var han tvungen att göra sig ordning och kila iväg.. :(   En stund senare fick jag ett sms att det jobbet han skulle göra, var redan gjort! :O  Så han kunde varit hemma längre. Åh typiskt! Jag har försökt, verkligen försökt att få in dom där jävla reglerna som jag hade i läxa. Höger regeln, väjningsplikt och alla dom förbaskade skyltarna! ÅH! Ingenting verkar fastna. Tror mitt hjärnkontor gått på semester eller nåt. Känns som att det där j*vla körkortet rent ut sakt är såå långt bort! :(  Känner mig inte speciellt motiverad till någonting för tillfället. Varken träning, jobbet, körkortet eller något annat. Funderar skarpt på att ta ut lite semester, har trots allt iaf 2o dagar att ta ut ;P Och snart kommer det ju nya semester dagar! :D   Hihi. David frågade mig igår om vi ska spara ihop pengar till någon resa. Det är så mycket som ska sparas, körkortet och saker man vill köpa till hemmet (bland annat teve bänken vi är sugna på) och sen ska man leva på det med. Köpa sån man vill ha och roa sig lite.... Men en resa vore ju inte heeelt fel :D  Har ju inte varit längre än till Danmark, Tyskland & Norge. Skulle vara så j*kla skönt att komma bort lite och ladda nya krafter! Mammis var förbi en sväng, stackarn. Förar dörren på bilen har gått i baklås så hon fick hoppa över passagerar sätet! :O  CPbil!!

Ringde just å omboka min körtid imorgon.. Hjärnan funkar ju inte, och jag måste kunna min läxa. Blir på måndag istället, så hinner jag träna på läxan OCH köra lite under helgen! :D  Mamma behöver hjälp med en sak imorgon och jag tänker ställa upp. Hon behöver mig/oss nu. Du ska inte tillbaka till det där monstret! Det var sista gången han la ett finger på dig. Avskyvärda människa!!


Nu ska jag börja göra mig ordning tror jag... Måste fixa lite käk till jobbet med. Två timmar kvar tills jag börjar jobba. Tänkte prova min nya våffel tång som jag inte hunnit prova än! :D


Puss & kram Susannne<3

Av Suss - 2 mars 2009 21:28

Tjingeling!

Höll fast och kramade Daviiid en låååång stund innan han var tvungen att gå upp. Somnade om, hade ställt klockan på åtta eftersom jag skulle hänga med syster och mamma till optikern. Som sen blev inställt. Ehrm! Då hade jag redan hunnit gå upp och var på G till mormor. Moster var där, så vi tjöta lite o så.. :)  Runt tolv någongång kom syrrorna. Viktoria och jag åkte till A.c o sola.. Jag provade det "nya" stå upp solariet! AS BRA! :P Man stod där inne i en "burk" i tio minuter. Sen va de klart! ;)  Nu ikväll har färgen kommit. Tror nog jag ska fortsätta sola där istället. Betalar ju 3o kr extra för att sola i super effekten på gymmet och där solar jag typ 2ggr i veckan.. Då kan jag ju lika gärna lägga dom 6o kr på att sola i stå upp solariet typ 1 gång i veckan? När jag kom hem tog det inte lång stund tills David var hemma :) Slutade lite tidigare idag. Vid halv fem kom "Fis" å hämtade upp mig. Vi gick på body pump. Phew, jag la på vikter som faaaaasen! Undra om jag orkar sitta i kassan imorgon? HAHA!! ((Aoootch)Efteråt kom jag hem hoppade rätt in i duschen, denna gången var Jag först! :P hih!  Efter duschen slappade jag invirad i handduken framför teven med en kurrande mage. Har slarvat med maten idag med :$  Nåra vita frallor och juice till frukost och sen lite te. Lunch? Slängde snabbt i mig 2st toast innan "Fis" hämtade mig... :/  Efteråt blev det 2 knäcke mackor och "efterrätt" nyponsoppa med glass. Låter som en käck diet? NÄ. Jag måste ta och skärpa mig!.. 

Imorgon skall jag börja jobba en halvtimme tidigare, för moster ska till Mamma Mia och kolla på bebisen! :D  och sen till föräldra kurs tror ja? Det är väl allt. Kommer hem och softar på soffan med bejbi ;)


Nu ska jag slita mig, pussa och hoppa lite på Daviden tills vi ska lägga oss.
Puss & kram Susannne<3

Av Suss - 1 mars 2009 21:09

Redan förste Mars!

Vaknade av David´s mobil telefon, klockan var fem i åtta & han satte igång tvn!
Han skulle minsann kolla på Vasa loppet! Eeeeeh
Jag som kunde sovit ända till kvart i nio..
Vi låg i sängen, tittade halvt på Vasa loppet och kramades fram tills min klocka ringde och jag var tvungen att hoppa in i duschen.

Knallade ner till jobbet.. Idag har det mesta gått som det ska.
Förutom att det var en tjej & en kille som kom in å handla..
Min kollega skulle lösa mig lite snabbt bara för jag skulle ta ut mina linser.
När jag är påväg förbi mjölk kylen så går en denna tjejen förbi mig och äter på något som ser ut som våra semlor!
När hon och killen kom till kassan betalade dom Inte för någon semla.
Jag var ju inte helt hundra på att det var en av våra semlor så jag kunde inte med att anklaga dem. Killen talade dålig svenska och hade ett migrationsverket kort. Tror dom att man kan göra hursom helst?! HALLÅ!
Chefen får kolla kameran imorgon och se ifall det var så eller inte.
Är nästan helt säker på att det var så men.. :/
Chefen kom till jobbet ganska lagom innan vi fick varu leveransen.
Vi har haft lite problem med den nye chauffören, så idag kollade chefen in honom hur han betedde sig och hade tagit reda på lite fakta.
Han killen som kör, har tydligen någon balans sjukdom..
Det ser ut som han är full när han går eftersom han vinglar,
och han har världens pupiller. Ser nästan påtänd ut. :/
Jag trodde f*n också att han var full, han betedde sig lite skumt med.
Men nu är det utrett och ska förhoppningsvis funka som det ska hedan efter.

Det öste in med folk när klockan var kvart i sex, och med våran tur så gick inte sista k*rringen förrens klockan var fem över nånting..
När jag kom hem hade älskling börjat med maten.
Moster, Daniel och Evelina kom förbi en sväng.. :)   kuwl.
Vi käkade mat och sen har jag typ suttit här..och David bredvid.
Det är ju bara skit på tvn på söndagar.. Suck*
Nu är Beck på tvn,men den har man ju sett.
David tycker att jag skriver mycket. Håller ni med? :P Haha


Fast detta var nog allt för idag. Im tierd.
Puss & kram Susannne<3




David, jag älskar dig mest av allt <3
Tänkte på det förut idag, jag vill inte leva utan dig!
Du har stulit mitt hjärta,för alltid <33

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards