♥ En shoppaholics bekännelse ♥

Alla inlägg under maj 2009

Av Suss - 22 maj 2009 21:31

Växel låda och bebis gos!


Imorse åkte vi iväg och fixade en växel låda till David´s bil. Han får tyvärr vänta på den tills måndag för dom måste plocka loss den. Gött att han hittade en iaf :)  Innan vi åkte hem så kikade vi lite på nya bilar :9  Jag vill ha en liten bil och David vill ha en stor. Jag säger att om vi ska ha en stor bil måste vi föröka oss först ;)  Heheh! Vi åkte hem, köpte pirog på Liba. Det blev våran frukost. Vi latade oss en stund, sen gick vi till mormor där var moster med familj :)  Fick gosa lite med den lille. Dom har förresten bestämt sig för att han skall heta Robin! Tyckte inte han såg ut som en Alec.. :9  Vi var där ett tag sen promenerade vi ner till jobbet, hämtade min lönespec. Hem igen, åt ost & skink pajen som David gjorde igår. Mums!  Vi latade oss några timmar på soffan, pussades och busades lite :P  Sen orkade jag inte ligga still mer så jag gick till mormor och lämnade kaffe kokaren (som jag gett till syster), hon får bara låna den tills hon fixat en ny kanna. Hon råkade slö sönder den häromdan... :/  Otur! Sen promenerade jag vidare till moster.. Fastnade där nästan två timmar. Hade tänkt gå tidigare men moster fick ont i magen, Daniel & Evelina var på altan och byggde så jag väntade en stund.. :)  Gosa lite med bebis<3  Sötaste!! Han e så söt så man vill inte gå därifrån! Nu är jag hemma hos min kärlek, tror vi kanske ska titta på Da Vinci Koden.. Om David vill. 


Igår åkte vi ju iväg för att köpa present på Allum, gick så fort så vi hade massa tid över tills vi skulle på kalaset. Vi parkerade där som David´s kusin bor sen promenerade vi ner till Kungsgatan (tror ja), åt en hamburgare och sen promenera vi tillbaka. Värsta kanon vädret var det ju ute! :)  Kalaset pågick i nästan tre timmar. Mia verkade nöjd med alla sina fina presenter! Efter åt, påvägen hem så åkte vi till Triumf vid Sisjön (tror ja). Köpte massa billiga glassar! Typ 4o glassar för 129 spänn! Det är annat än glass bilen :P Fick skynda oss hem med glassarna så dom inte smälte. Vi lämnade glassen hemma sen åkte vi ner till Maxi och köpte ingredienser till pajen. På kvällen kikade vi på Rally brudar som vi lånat av moster. Den va rätt roligt! :D  Sen la vi oss, gosa och somna så gott :P


Imorgon skall jag jobba. Känner inte alls för det egentligen men man måste ju tjäna lite pengar.. Hoppas helgen går fort!  Nästa helg när vi är lediga skall vi åka över till Danmark! :D  Yaaay! Kul att komma iväg en stund.. Blir bara fram och tillbaka mer eller mindre, men det är ju iaf skoj att komma bort härifrån en stund. 


Nu skall jag ta med David in i sängen! Gonatt :)

/Susannne<3

Av Suss - 21 maj 2009 10:58

Sovmorgon, god frukost och kalas.


Idag är både David & jag lediga. Vi tog lite sovmorgon, för de förtjänade vi! Igår kväll var vi hemma hos moster & Daniel en stund. Ganska lång stund faktiskt. Jag kunde inte slita mig från lill killen. Han är ju så underbart sööt! Evelina är himla söt hon med<3  Fast inte när hon surar :P Haha! När vi kom hem var vi inte alls särskilt trötta så vi glodde på teve ett tag. Somnade rätt sent, runt ett tror jag. Imorse vaknade jag först en gång vid sju och sen en gång vid åtta. Vi hade ställt klockan på tio, men David vaknade halv tio. Vi gick till jobbet å köpte frukost. Nyss ätit och glott på lite nyheter. Nu hoppade David in i duschen o jag tänkte hoppa efter :9  hih!


Måste bara berätta att i förrgår kväll så skulle David bära in mig in till sovrummet, han såg inte vågen som stod på golvet och snubblade på den, med mig i sin famn! Vi föll in i glasdörren, som tur var så gick den inte sönder! :O  Jag fick några skrapsår, vart dom nu kom ifrån? HAHA. Fan va vi garvade! Så klantigt. Tur att ingen såg oss ;D



Var något mer jag skulle berättat men det förvann. Nu skall jag hoppa in i duschen å våldta David. Vi skall iväg å köpa present till hans kusin och sen på kalas runt tre. 


Have a nice day!

Av Suss - 20 maj 2009 15:58

Tre faser avklarade!


Åååh gu va trött jag varit denna veckan. Lika segt var det imorse... Jag kom tillslut iväg, var framme på bilskolan runt 1o.2o Jag har nu gjort klart tre faser. Det tar ju sån tiid! :O  Jag åkte 14.15 ungefär. Dom timmarna bara rann iväg! Ett tag satt det en kille bredvid mig, han andades jätte konstigt! Det lät som han hade massssa näshår eller nåt. Skit jobbigt när man ska koncentrera sig! Sen kunde han fan inte sitta still heller. Nu har jag fixat lite mat, blev en av mina specialiteér, haha! Pommes, fläskfilé och bearneisesås :P  Börjar änna tröttna på det... Dags att springa iväg till jobbet alldeles strax.


David messade mig runt tio-elva och sa att han skulle göra ett enda jobb till sen skulle han sluta. Han har fortfarande inte kommit hem.. Vi springer väl på varandra i dörren när jag skall gå. Önska jag jobbade normala tider. 


Usch nu mår jag änna illa av den feta såsen. Usch.

Ne dags att avsluta för att börja klä på sig och kila till jobbet några timmar.



Pok Susannne<3

Av Suss - 18 maj 2009 10:58

Åååh han är världens finaste <3


17 Maj kom du



David vågade knappt hålla honom & jag ville inte släppa honom <3
Ni har gjort ett bra jobb moster & Daniel, han e jätte sööt !



Igår var David och jag iväg för att köpa en liten present till bebis. Blev ett par "linne byxor" i blått och en body med ett märke på. Vi var å bytte däck på David´s päron´s bil också. Sen handla vi lite.. Hem å koka till lite kaffe o blanda saft för att sedan åka till Östra å hälsa på moster & lillknodden. Han var det sötaste jag sett. Och så himla lik sin stora syster. Hihi! Ville inte lämna ifrån mig honom. Så sööt! Vi var där någon timme sen var vi tvugna att åka. Hade ju en tid att passa.... Vi åkte snabbt hem, åt soppa och pannkakor. Sen fick vi snabbt åka in till Biopalatset. Moster hade kirrat värsta bra platserna. Tack så mycket för biljetterna :)  Filmen va ätte bra. Nu måste vi bara se Da Vinci Koden också. Hehe. Jag var så åpen igår att vi köpte en jätte stor popcorn och snacks + stora drickor. Det fanns en meny som var så.. Vi åt typ hälften eftersom vi nyss ätit mat hemma. Heheh. Ye ye, whatever :P  När vi kom hem hoppa vi rätt i säng och jag somnade typ omedelbart. Stackars David som har en så tråkig flickvän :$  Drömt som en tok i natt. Fast det är svårt att återberätta så jag skiter i det :9



Idag tog jag mig sovmorgon, hade ställt klockan på tio. Åh de va sååå gott att sova! Önska bara att David också låg där bredvid<3  Strax efter tio ringde dom från bilskolan och sa att det fanns ett dubbel pass till mig i morgon. Tackade ja. Jobbigt bara att jag kommer preciiis hem tills när jobbet börjar så jag hinner inte äta eller något. Men men... Nu tänkte jag duscha o försöka vakna till liv. Känner mig helt seg..  Skulle kunnat sova lite till :9  Hehe!



Pok Susannne<3

Av Suss - 17 maj 2009 10:20

Idag kom min nya lilla kusin till världen!

Moster ringde runt fyra imorse och bad om ursäkt för att hon ringde mitt i natten,men att värkarna satt igång och undrade om vi kunde passa Evelina när dom åkte till Östra. Självklart! Vi kom dit,dom åkte.. Vi la oss och somnade några timmar. Där i mellan vaknade jag flera gånger... Drömde as mycket,det var konstiga ljud som jag inte kände igen.. :9   Drömde bland annat att jag slog en av David´s kompisar för han sa att jag inte släppt iväg David. HAHAHA!  Konstiga drömmar. Vid sex tiden ringde Daniel och sa att nu är han ute! :D  Dom hade knappt åkt förrens det var klart ju. Heheh. Jag hörde den lilla i bakgrunden som grät. Hihi! Fick rysningar, så sött! En stund senare fick jag ett mms på underverket :P  Fast man såg inte hela honom. Runt nio kom Daniel hem. Evelina hade fortfarande inte vaknat.. :)  Daniel gick in till Evisen och sa "Grattis", hon var helt yrvaken och fattade ingenting. "Du har blivit stora syster". Evelina sa efter en stund, "Jag fyller år idag". Haha, sötnos. Bara för Daniel sa grattis trodde hon att hon fyller år idag.. :9  Sen när David och jag skulle gå, tyckte hon att vi träffats för lite. Så jag sa att hon får ringa och be oss hälsa på henne.. :)  Gu va roligt att den lille äntligen kommit ut. Exakt en vecka efter beräknat datum. Moster hade sagt till mormor att han såg ut som en liten "toker". Hihi! Dom har inte riktigt bestämt sig för namn.. Alec var en idé men dom tyckte inte att han såg ut som de sen när han väl var här.. :9  Får se vad det blir! Han blir nog inte namnlös iaf! :D   



Igår var vi vid Lindholmen å kollade på Göteborgsvarvet en stund, käka tacos och kollade någon film som var innan Eurovision. David somnade när det var ett par låtar kvar och jag stängde av teven när alla sjungit. För då klippte mina ögon igen av sig självt :P  


Moster hade bokat bio biljetter till "Änglar och demoner" idag, men de blir ingen bio för dem ikväll. Så vi fick dom, för hon hade redan betalt med kort. Det är tydligen en uppföljare på Da vinci koden. Varken David eller jag har sett den. David är inte så mycket för filmer med vampyrer, demoner och såna saker. Men jag tror vi går ändå :)   


Vill hälsa på moster och lill killen sen, men vi får se om hon orkar med det. Allting gick så himla fort så hon är lite i chock och väldigt trött.. :)  

David snacka om att byta däck på hans päron´s bil sen så vi får väl se vad vi tar oss för... Tråkigt väder idag... :(  



Puss & kram Susannne<3

Av Suss - 15 maj 2009 15:57

Fas A avklarad även halva fas B !


Jag kom iväg lite sent, var först förbi mormor å låna telefonen för att ringa till facket. Hon var inte tillgänglig så jag fick lämna ett meddelande. Tog min belöning innan jag gjort vad jag skulle. Heheh. Hoppade av vid gymmet å solade :9  Men det förtjänade jag faktiskt! Jag gjorde klart fas A och även halva fas B. Trodde det räckte att göra faserna en gång, men om man inte får alla rätt med en gång? tror ja? så måste man göra den fler gånger för att man ska lära sig. Trots att man fått godkänt. Därför tog det lite tid.. Satt där i 3 timmar. Känner mig nöjd, men hade nog suttit där ett tag till. Om dom inte stängde klockan två! Det hade ingen sagt till mig :/  En spårvagn hade tydligen krockat med en bil (sa dom på radio,men såg inte till någon bil) vid Olskrokstorget. Fick ta en vagn mot stan istället för hemåt. Byta där till en annan vagn som går hemåt... Jäklar vilken tid det tog och fybubblan va mycket folk det var! Man glömmer snabbt hur äckligt jobbigt det är att åka kollektivt när man inte åker så ofta. Måste och vill ta det där körkortet! Så slipper man det! :D  Har varit hemma en stund nu,ätit äckeli vårrulle och sallad. Börjar jobba om 25 minuter så jag måste kila alldeles strax!


Känner mig rätt nöjd med dagen. Imorgon är vi lediga, både David & jag. Hade tänkt oss in till stan o kolla på göteborgsvarvet :9  Hoppas vi kan lämna bilen hemma, så vi kan ta oss en öl! ;D  



Pok Susannne<3

Av Suss - 15 maj 2009 07:23

Jag é vaken .... Jag é vaken


Har gått upp med tuppen idag.. Jag var tvungen. Som tur är lyser solen gott idag och verkar som den skall fortsätta visa sig. Enligt väderförslaget. De e la typiskt att man ska sitta inne då! :9  (på bilskolan)  


I natt har jag drömt en massa igeen. Jag skulle cykla, då var cykeln borta, jag skulle köra bil, då var den med borta. Sen gick jag topless ute på parkeringen,skulle tydligen förstora dem (tuttarna). HAHA! 

Men de roligaste jag drömde var att jag skulle "ta över" moster´s graviditet. Eller ja, jag skulle hjälpa henne att föda iaf. HAHAHHA!! Värsta sjuka drömmen. Jag minns typ bara att jag var inne i badkaret och ropade till moster att "nu är det nog dags"!   


Fan va skumma drömmar. Konstigt att jag drömt så i flera dagar...
(att jag är gravid)   Hmm? Skulle haft mamma´s drömtydnings böcket. Fast de e bara de att den ena boken hon har är positiv och den andra negativ. Så, hur mycket ska man egentligen tro på det där ?


Nu tänkte jag plocka upp all min skit som dräller överallt (såg jag nu när jag klev upp), ser ut som ett bomb nedslag ungefär ;D  Seb blir de frulle och göra sig ordning då jag "tar mitt feta arsle" till bilskolan! :9


Idag skall ingenting hindra mig! :D

Pok Susannne<3

Av Suss - 14 maj 2009 22:02

Tandläkarbesök, barnpassning och jobb.


Jag åkte till centrum för att möta Nadja & Melina. Vi matade Mellis på mcd, sen tog vi en sväng in i den nya skoaffären, helt katastrof där inn. Skor precis ööööverallt. Undra hur dom tänkte när dom gjorde så att man ska kunna leta efter sina egna storlekar. Folk var som gamar! Vi gick rätt snabbt därifrån, bort till Edels. Sen fick vi brottom till tandis. Nadja hade en tid och jag var med för att hjälpa till att passa Melina under tiden. Efter typ 35 minuter började jag få lite smått panik. Trodde hon skulle vara klar på 2o minuter. Å jag som hade tänkt hinna hem för att äta innan jobbet. Men jag fick hoppa av direkt vid jobbet, köpa en äcklig paj. Ville haft en särskild färdigrätt men den var ju givetvis slut! Jobbade på mina 3½ timme. Gick rätt snabbt. När jag kom hem låg min älskling på soffan. Jag ställde mig o hackade upp sallad. Hade glömt köpa majs. Nästan de viktigaste i salladen! Messade moster å frågade om dom hade det hemma. Dom hade massor och jag kunde få en burk! Hihi, så snällt<3  Blev kvar en liten stund å tjöta. Kom hem och åt min sallad. David sitter vid den stationära datorn å gör beställnings grejer till jobbet. Aptråkigt så jag hamnade här. Tänkte jag skulle släpa med honom in i sängen strax! :) 


Imorgon skall jag tvinga iväg mig till bilskolan! Ska som straff sitta där i minst 4 timmar! Och helst klara 1-3 faser. Annars j*vlar! Känns som att jag gör min lärare besviken om jag inte har klarat någon under veckan medans hon varit på semester. (fast jag gör ju det såklart för mig själv..)




Skulle vilja skriva en himla massa om David,men jag nöjer mig med att säga

Jag älskar dej <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards