♥ En shoppaholics bekännelse ♥

Alla inlägg under april 2010

Av Suss - 12 april 2010 08:53

Vår sol!!   


I fredags efter att jag skrev så promenerade jag ner till Maxi, köpte frukost och gick hem till mormor. Moster kom dit efter en stund, vi bestämde oss för att bege oss ut i solen! Vi gick en riktigt lång promenad. Önska jag hade en stegräknare. Har en som jag hittat, men batterierna har tagit slut i den. Kanske man skulle investera i en, kanske med pulsmätare i också? Vi var iaf ute runt två-tre timmar. Handlade och hämtade Evelina påvägen hem med. Skyndade och åt mat hemma hos mormor innan jag rusade hem, gjorde mig ordning lite grann och rusade till jobbet!

Efter jobbet, på kvällen hämtade jag David hemma. Gick vidare hem till moster och åt taco´s. Jag hade köpt ett par Hello kitty "converse" åt Evelina som hon skulle få som överraskning. Men hon hade somnat när vi kom. Typiskt. Hih


Lördag vaknade jag halv nio!! GAH! När vi var påväg för att köpa frukost så messa moster att dom snart skulle åka. Vi tog svängen förbi där och lämnade skorna. Ville så gärna se när hon öppna dom. Hon blev himla glad! Efter det handlade frukost. Efter frukost o sånt så slappade vi. Jag gjorde ordning mig lite och runt tre tiden åkte vi till biltema för att inhandla lite städ grejor åt bilen. Lim också, till kjolpaketet som hade trillat av på ena sidan. Jag dammsög bilen inuti medans David limmade kjolpaket. Efteråt kom vi på att vi borde kanske tvättat av bilen Innan. Vi fikade o lite så, sen fick vi låna Päronen´s bil hem över natten så limmet fick torka. Vi kom därifrån ganska sent. Eftersom vi fick mat också. Vi gick hem till mina päron och blev där till tio tiden.. Mysmys.


Söndag, struntade i att ställa klockan. Vaknade kvart i elva! Blev helt chockad. Vi skulle, hade tänkt oss att åka till gymmet direkt när dom öppna. Men vi ändrade, käkade frukost, gjorde oss ordning och åkte för att lämna bilen. David tvättade bilen medans jag tjötade med hans mamma som bakade hallongrottor. Vi tog en liten fika och sen blev det gymmet! *stolt* Hade absolut ingen lust alls när det var så fint väder men när jag väl hade gjort det så var det så sköönt. Vi köpte med oss sallad´s grejor och kyckling som vi slängde ihop. Fick bli våran middag. Duschade oss och senare mot kvällen gick vi hem till moster. Åkte till Maxi ännu en gång och köpte sorbet. Mums! Tidigare under dagen när vi handlade så köpte vi med oss den nya chokladen, passionsfrukt och chili. Den var faktiskt riktigt god. Nyttigt,sådär efter man varit duktig å gymmat. *not* Kanske därför man känner sig lika "fet".... Hmz' Vi umgåsades med moster å dom tills klockan blev elva. Kilade hem o hoppa i säng. Tittade reprisen på Efterlyst. Usch jag blev så rörd av händelsen med tjejen som blev misshandlad av sin pojkvän och nästan dog! Man fattar inte att det finns såna hemska människor. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba med sånt där, som tex kvinnojour eller nåt. Somnade inte förrens klockan var ett!


BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RR!!
Så nånting lät det runt halv nio tiden. Bostadsbolaget håller på med att installera för att man ska kunna få snabbare bredband tror jag. Antar att dom borrar hålen för alla sladdar å grejer. Men man har f*n ingen lust att vakna av borrande halv nio på morgonen! Jag som sov så gott!!! Nu har dom snart borrar mer eller mindre konstant i en timme!! GAAH. Ringde mormor, jag ska gå dit o äta frukost. Måste bara köpa bröd eller något.. Hoppade in på datorn, vräkte på musik .. innan jag ska gå var jag tvungen att blogga och kolla facebook.


Magen är förresten bra igen. Skönt det! Var nog bara någon bacill.. Ska åka ner och köpa frukost, sen går jag till mormor.. Moster och jag ska promenera en sväng innan jobbet! Härligt med vårväder!!


Ha en underbar dag!
Pusss Susannne<3

Av Suss - 9 april 2010 08:45

Dom ringde upp mig från vårdcentralen.

Hon trodde jag fått något virus, typ magsjuka....

Jag fick lite tips o så, är det inte bättre till efter helgen får jag ringa igen.

Mkul, ska man behöva gå med detta hela helgen.


De va bara det jag skulle skriva.

Tjingeling!

Av Suss - 9 april 2010 07:44

DUMMA SKOR!!


Jag kan inte sluta tänka på dom j*vla skorna. Ja nu heter det j*vla skorna!

Blir tokig! Såhär kändes det när jag fått för mig att jag skulle ha dom svart/lila Reebok skorna. Som inte fanns någonstans, slutade med att jag köpte dom med guld istället. (som nu är paj inuti vid hälen så jag kan inte gå med dom!!)

Vill asså verkligen jätte gärna ha dom här vit/rosa adidas skorna. Tjejen som jag sett dom med har inte kommit och handlat hos mig, än. Känns som att när hon väl gör det så kommer jag bli besviken. För antingen har hon väl köpt dom någonstans långt bort eller så var det längesen osv..(?) Det är så typiskt!

Igår när jag och syrran kom till Johanssons skor och jag såg att det var FEL skor, ni skulle sett min min, helt tom. Blev så besviken. (haha!) Så löjligt, det är bara ett par skor. Men det stör mig. Vill ha dom!! GAAH'


Har förresten hittat en mobil telefon jag vill ha med. Tih! Syrran har lånat en Sony Ericsson Satio utav sin kompis. Tittade lite på den igår, tycker den verkar najs. Det är en touch mobil med 12megapixel kamera. Ganska stor... Enda jag inte känner mig riktigt säker på är att det är en touch. Jag skriver ganska mycket sms.. Eller ja, väldigt mycket sms. Fast jag tyckte inte det verka så himla svårt att skriva på en sån.. Trodde de skulle va jobbigare. Kostar över 4 tusen, mycket pengar! Man kan nog inte se det som en investering,eller? Hehe'

David köpte en Aino för ett tag sedan, han är inte så jätte nöjd med den. Jag hade tittat på den också.. Men nu när han inte är nöjd med den så är jag glad att jag inte köpte den iaf. Den har touch, men bara till vissa saker, det mesta sköts med vanliga knapparna.. Dåligt' Får fundera ett tag..


Har haft skit ont i magen i ca fyra dagar nu. Mormor tycker jag borde ringa läkaren så jag får väl göra det. Känns som det starta när jag började med Omeprasolen, för magkatarren. Hmz? Har någon förkylning i kroppen sen någon månad tillbaka. Varit snuvig, tät i bröstet, fått både plitor på tungan & munsår i omgångar. Allting borde ju hänga ihop på någotvis. Ringde vårdcentralen nu, men dom verkar inte ha öppnat telefonen än. Humm? Det kanske är bra om man lyssnar på vad "tanten" säger. Dom hänvisade till ett annat nummer. Konstigt' Dom ringer upp mig om ca en halvtimme iaf..


Igår blev de gymmet, jag körde bandet i 30 min. Sprang fort i ca 15. F*n va kondisen blir kass när man "latar sig". Alltså när man inte springer på länge utan bara går och ev springer lite grann... Gick på gå maskinen sista 10. Sen körde vi lite bröst & ryggmaskiner... Magövningarna hemma of course ;)


Idag är det fredag för er som inte vet om det! Jag börjar sent. Vet inte vad jag ska ta mig för.. Vill ha dom där skorna, men det känns som jag borde glömma dom. Kommer aldrig få tag i dom. Buhu' Alla frågar mig "varför jag ska ha rosa skor"? Jo för att jag vill! (och kan. eller inte..) Tycker dom va söta, helt enkelt. Gillar den modellen. Haft eller har ett par svart/vita, som är sletna. Punkt slut :)

Får se hur det blir med vårdcentralen kanske får en tid.


Kollade min statistik ganska nyss. Innan jag började skriva. Den är helt kass. Vissa inlägg hade typ 13 läsare. HAHA! Helt kasst. I förra året hade jag runt 40 läsare iaf. Ibland mer. Vad är felet? :P   Iofs skriver jag mest för min egen del. Behöver skriva av mig lite ibland. Men det är ju alltid kul att ha läsare också :)

Jag skriver nog för mycket och gör för lite "reklam". Om jag skulle lägga min länk på tex facebook hade jag kanske fått lite mer läsare. Vet inte om jag vill att "alla" ska läsa. Lite kluven. Känner att ibland skriver jag för personligt. Då känns det bra att det inte är såå många läsare. HM :9 


Vilka bekymmer man har. Hehe'

Nu blev detta ett jätte inlägg, ska avsluta!

Ha en jätte bra fredag.

Pusss Susannne<3

Av Suss - 8 april 2010 10:22

Jag åkte in till stan igår efter att jag ringt några viktiga samtal.

Började med att ringa comviq för att häva mitt köp från dagen innan.

David talade mig tillrätta.. Han tyckte jag borde få något för att jag bytte över till dom från telenor och att binda sig 24 månader tyckte han var helt galet. Satt i kö ca 25 minuter. Man kan ju undra hur många telefonister dom har. HM?! Samtalet när jag kom fram tog ca 3 minuter. Så irriterande. Men nu är det gjort. Ska försöka ragga upp något bättre erbjudande och ev köpa ny telefon samtidigt istället..

Sen ringde jag tandläkaren också, jag har nämligen tecknat tanvårdsavtal med dom. Men inte fått några papper hem på vart jag ska skicka in pengarna osv... Tanten kunde inte förklara varför papprena inte kommit iväg för dom låg där redo att skickas. Dom har Bara legat där i 3 månader. Konstigt att ingen undrat varför dom låg där. Och varför, varför sitter det alltid surkärringar på såna ställen fattar jag inte? HM!


Efter det åkte jag in till stan, letade över allt efter skorna   Fanns ingen stans! GAAH. Vill så gärna ha dom.

Tittade på converse, men kunde inte bestämma mig. För mycke färger och olika modeller. Men dessa är jag mest sugen på   Alla är äkta converse, bara att de nya modellerna har märket utåt. Konstigt?

Jag vara bara i stan en timme, sen gav jag upp.


När jag kom hem kom mamma bort och hjälpte mig tillaga kyckling.

Timmarna bara flög iväg o det var dags att gå till jobbet...

Chefen´s dotter skulle i förrgår träffa sin kille, han hade stressat henne och det slutade med att hon hemma sprang in i en hantel som låg på golvet och Bröt sin tå! Woups, stackarn.. Inte nog med det så hade hon dagen efter fått inte bara en utan två p-böter utanför hotellet! Hmm.. Vi prata om att det kanske ligger en förbannelse över killen, varje gång dom ska träffas så händer det någonting. En gång gjorde hon peeling i ansiktet dagen innan dom skulle ses och pajade sin hud. En annan gång solade hon någon dag innan och brände sönder sig. Sen är det nog mer saker, men jag kommer bara ihåg dom. Hehe! Kan det vara en förbannelse?


Efter jobbet mötte jag upp Nadja. Vi promenerade hemåt ihop. Tjöta lite..

Inte blivit att vi pratat så mycket senaste...


När jag kom hem låg David på soffan å slappa. Vi drack te,jag skulle äta grapefrukt men uuusch va äcklig den var. Inte i min smak! Tittade på andra avenyn. Gu de e så löjligt, men endå måste man se! Vi gjorde mag-övningarna innan det var lägg dags..


Idag, vaknade jag utav att dom blåste grus på utsidan, börjar bli dags att sopa bort skiten. Äntligen! Vet inte vad jag ska ta mig för idag, funderar på att höra med moster om vi ska ut och promenera en sväng! Börjar mitt i mellan tid idag. Hehe! Hade först tänkt åka in till stan idag igen för att leta efter skorna. Blev tipsad på vart jag kunde kolla. Men man kan ju lika gärna ringa o höra?


Tja, det var väl allt för idag. Ikväll blir det gymmet!

Pusss Susannne<3

Av Suss - 7 april 2010 08:08

  Vart kan jag hitta dom? VILL HAA!

En tjej som handlade hos mig i helgen hade såna på sig.

Fast i verkligheten ser dom snyggare ut?

ÅÅÅH jag vill ha dom!

David tycker såklart att jag inte behöver några nya skor eftersom jag har 185632732675 par. (enligt honom är det så många)

Han tycker att jag borde gå ordentligt i mina skor så att dom inte går sönder. Haha!

Skyllde på att Reebok skorna jag köpte med guldigt på har gått sönder inuti vid hälen. Kan inte gå i dom för det gör svin ont!

Dom andra jag har är gamla och sönder slitna dom med.

Jag tycker det är ganska viktigt att man har fräscha skor. Eller hur!?

Håll med mig   


Funderar på Converse också.
Ljusrosa eller vita?

Vet inte riktigt om Converse är min grej,

men på andra är dom väldigt fina.

Får se vad det blir. Hehe!


Tipsa mig om ni vet vart jag kan hitta exakt dom där Adidas skorna.

Är inte låångt ifrån att åka in till stan å leta efter dom. Heheh


Iaf, jag skulle skriva lite om vad som hänt.

Igår förmiddags körde jag ner mamma till arbetsförmedlingen.

Vi satt i kö i nästan ganska exakt en timme!

Bara för att mamma skulle skriva på sig.

Det tog inte mer än 3 minuter. Så onödigt.

Håller med mamma att dom skulle ha det som förr,

såna som bara ska påanmäla sig borde ha en egen kö!

Efter det skulle mamma handla lite på Lidl, hatar den affären.

Jag fick syn på tele2 försäljare som jag egentligen bara skulle fråga en sak.
Men det slutade med att jag skrev på ett avtal.

Min tanke är att jag ska byta från telenor till comviq.

Eftersom dom jag ringer & smsar mest har comviq!

Hann inte med så mycket mer, fick rusa hem och göra mig redo för jobbet.

Snackade med chefen ang semester, han frågade mig om jag inte skulle ta semester? JOOO absolut sa jag. Men det är det jag undrar över. Alla andra har redan satt sina semestrar, från v25-36 är det upptaget.

När F*N får jag min?! Orättvist.

Vi löste ingenting om det, får se hur det blir. Semester ska jag iaf ha !

Efter jobbet kom min älskling och hämtade mig.

Vi gymmade ca en timme. Körde gå grejen och bandet 40 min sammanlagt.

Bröst maskinen och magövningarna hemma.

Gröt, tv, dusch & bed tajm!



Idag kunde jag inte somna om efter David gick.

Planer för idag är att mamma ska komma hit och hjälpa mig tillaga kyckling!

Funderar skarpt på att åka in till stan en snabbis och kolla skorna!

Det öppnar ju faktiskt om 1½ timme. Hehe


Annars så har jag inte så mycker mer att tillägga!

Pusss Susannne<3


Av Suss - 6 april 2010 10:56

 

  Hittade denna i slutet av en tidning.

Kunde inte låta bli att skicka iväg den till David, tihih!



     När jag tvättade i förra veckan. Syns det vem som använder mest strumpor? Haha! David´s strumpor tar iofs lite med plats än mina små.. Sen jobbar han liite hårdare också och byter 2 på en dag medans jag byter 1 par. 



       Denna snyggbejben bor i min plånbok nu för tiden. Me like!     

 

Jag fick en påskblomma utav mamma. En vecka för tidigt.
Nu är den inte alls lika fin som där,

den slog ut dagen efter och sen gick det bara utför. Heheh!




    Köpte hjärt-salami       

Den var inte så god som den såg ut.


   Våran hall lampa. Vad hänger där i tro? Haha!!
Blev liite paff när jag såg något hänga där. Speciellt när jag upptäckte att det var David´s kalsonger. HAHA! Anar att han hängt dom där med flit.





    En dag blev det äggröra till frukost. Andra bilden visar det jag äter för det mesta. Hehe. Burken innehåller medicin för magkatarr... Pust

Redan dagen efter att jag tagit första pillrena så hjälpte det!  




              


Lite bilder på Robin dom dagar jag träffat honom.

Sötnosa!!


    

Fick chefen att beställa in sporthavregryn.

Gu va vi känner oss sportiga nu. Hehe

Faktiskt himla god.

Vi körde från början med vanliha havregryn, sen fiber och nu är det sport.

Tycker nog att sporten är godast!


     Läste om hur många procents chans man har att bli gravid i en tidning.. Det börjar redan gå utför   


Det var alla bilder för denna gången. Nu ska jag göra ett nytt inlägg!

Av Suss - 5 april 2010 10:11

Först undrar jag vem som kommenterat utan att signera? Huh?


Fredag: Vi båda var lediga.. Åkte ut en sväng, till David´s kontor och sedan förbi Allum. Jag köpte ett smyckesträd   Det var lite litet när jag ställt och hängt sakerna på hemma. Hmm. Kanske borde rensa bland mina gamla smycken. Hehe! Vi åkte en sväng förbi Bäckebol också. David köpte sig en ny plånbok sen blev de Maxi och hem. Slappa några timmar innan vi gick till moster för att äta tacos. Var där hela kvällen tills det var dags att gå hem o nana sig.. Vi tittade på en film som heter Benjamin Button, hann se halva. Sen såg vi att den slutar 00.40, jag var tvungen att gå hem o sova lite eftersom jag skulle upp och jobba. Trist, får se filmen en annan gång.


Lördag: Upp å hoppa, jobbade ett par timmar. Vi fick stänga lite tidigare iaf, skönt det! Efter jobbet kilade jag hem och bytte om. Det var helt underbart väder ute. Kilade till moster, som haft påsk lunch. När jag kom var morbror m familj påväg att gå. Jag käkade lite mat och sen skulle vi gått ut i solen, men så skadade sig moster. Vi blev kvar inne. Hängde kvar där tills det var dags att gå hem och nana.


Söndag: Upp och jobba igen.. Idag öppna och stängde vi som vanligt... Allting gick fint. Kändes som jag jobbade i en telefonväxel, alla ringde för att kolla om vi hade öppet.. Måste berätta om en sak! Blev helt upprörd! En kvinna i 60års åldern kom in med sitt barnbarn och skulle köpa korv, jag stod just och packade upp dennis korvar då. Tanten frågar barnbarnet "om hon vill ha sån korv som TANTEN packar upp!?" Jag tänkte för mig själv, "VAFAN ÄR HON OM JAG ÄR EN TANT?!" Från stenåldern kanske!? Det är inte första gången någon kallar mig tant sådär, men asså jag förstår inte. Hur tänker dom när dom säger sådär till barnen? ÖHM? Kände mig väldigt upprörd efteråt. Haha! Var inte långt ifrån att jag öppnade munnen och sa någonting. Efter jobbet hämtade älskling upp mig, vi gick bort till moster. Dom bjöd oss på middag, bakad potatis, grillat kött och sallad! Årets första grillning. Såå gott! Vi spelade Bingo lotto, vann givetvis ingenting. Hmz! Jag som gjort mig till och köpt en dubbel lott o allting!! Typiskt.. Vi blev kvar där tills det var dags att gå hem o nana. Igeen. Hihi! Hel helg med mostis och hennes familj<3


Måndag: Kunde självklart inte sova mer än till nio. Jag blir tokig! Det regnar ute idag. Bättre än hos andra som det tydligen har snöat hos!? Men lite sol när man är ledig hade inte varit fel! Vet inte vad vi ska gö idag riktigt, David skulle fixa något med en kontakt hos sina päron iaf. Jag är sugen på att åka till freeport. Hehe! Såg en tjej igår som hade as snygga Adidas skor, vill gärna ha såna och dom kanske finns där? Hih! Får se vad det blir..


Puss Susannne<3

Av Suss - 1 april 2010 10:46

Vem ska man lura idag?   

Jag e käzz på att luras så jag kommer antagligen inte att lyckas!


Onsdag: Jag var just påväg att gå till bilen när jag såg att moster ringt mig. Hon skulle också till stan precis bredvid dit jag skulle! Så vi samåkte istället. Lilla Robin var med också. Jag lämnade tillbaka ena armbandet jag köpte hos nagel-Camilla. Tydligen hade alla dom armbandet gått sönder så det var inte bara mitt. Synd, för det var ju så snyggt! Moster köpte vattenfärger för att kunna måla ägg bland annat. Sen blev det en sväng till Willy´s. Slängde ihop lite mat hemma hos mormor, sen fika vi lite med. Klockan tickade iväg, det var dags att springa till jobbet. Hann säga hejj till David i dörren innan jag gick. Efter jobbet åkte vi till David´s päron. Fikade, te & macka. Vi fick påskgodis. Hihi! David´s mamma väntar på barnbarn som hon kan köpa det till, men så länge får vi. Hehe. Dom fick en liten påskblomma och Anthon Berg påskägg. Visade sig att dom hade en hel låda med såna Anthon Berg ägg! Hahah! När vi kom hem fixade jag lite med min deklaration. Det är någonting som inte riiktigt stämmer. Hum. Skall kolla upp det innan jag godkänner. Förra året slarvade jag och godkände bara. Tänk om det var fel då med? Efter det var klockan elva, vi hoppade i säng jag somnade omedelbartbums.



Torsdag,idag: Vaknade när David gick imorse, kunde först inte somna om. Men efter att jag skickat iväg ett sms till honom så blev jag plötsligt jätte trött och somnade om några timmar. Vaknade vid tio av att mormor ringde. Hon hade tråkigt. Hehe! Ska börja tvätta klockan tolv, vill inte egentligen men det börjar bli så jäkla mycket tvätt nu så jag känner att det är ett måste! Bläeeh. Börjar jobba en stund efter att tvätten är klar. Hoppas jag hinner med all tvätt bara. Nu ska jag äta någon frukost, trots att jag inte har någon mat lust. Anar att jag kan ha fått magkatarr, igen. Det är vad min dag bjuder på. Ikväll blir det väl gymmet skulle jag tro. 


Pusss Susannne<3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards