♥ En shoppaholics bekännelse ♥

Alla inlägg den 25 augusti 2009

Av Suss - 25 augusti 2009 08:21

Lön :)  alltid lika välkommet!


Tänkt att jag skall ta tag i lite saker nu när körkortet snart är klart. Behöver nya glajjer,linser & jag booorde verkliiigen gå till tandläkaren. Det sviiider så att behöva betala så mycket pengar för tandläkare. Men men, det kan det ju vara värt för att få behålla sina tänder i ett antal år till! Har inte varit hos tandis sen sista gången man fick gå dit innan det är dags för att betala :P Det är väl cirka 2 år nu? Eller är det mer till och med? Säkert närmare 3. Oups. 

Om jag nu tar tag i det där så lär ju pengarna gå åt.. Efter de blir de nytt sparande för en resa :)  Fick liite mer smak, trots hemlängtan :P


Idag vaknade jag runt halv fem, det sved i gången mellan näsan & halsen. Så förbannat irriterande och det gjorde såå ont! :(  Kunde inte somna om, försökte komma på något sätt som kunde få det lite fuktigare. Efter en stunds funderande tänkte jag att en kopp te med honung kanske skulle hjälpa? Försökte smyga mig upp för att inte väcka David, men det hjälpte inte.. Han somnade om iaf.. :) Drack 2 koppar, nu är det bättre. Glott på tv och sen efter att David gick till jobbet starta jag datorn. Suttit här ett tag nu.. Börjar bli trist. Hade planer på gymmet idag, men jag vet inte om jag vågar träna om jag inte är frisk? "Fis" rekommenderade det inte.. De e rätt najs väder ut, ser de ut som.. En promenad ute i det friska kan väl vara något bättre än att inte göra något alls? :)


Är så trött på att vara förkyld nu! Senast jag var hos läkaren tog de ju blodprov på mig, visade inte på något nedsatt immunförsvar vad jag fattade det som. Men varför blir jag inte frisk? Och när jag väl blir det så är det snart tillbaka igen. Med någon slags symptom. Hum..


Känns så tråkigt nu när man börjat jobba igen. Började vänja mig vid att vara med David dygnet runt :P  Saknar honom :$  


Näe, om man skulle ta o klä på sig då och ta en promenad?


Pok Susannne<3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards