♥ En shoppaholics bekännelse ♥

Alla inlägg under september 2009

Av Suss - 16 september 2009 10:09

Så trött så trött..


Sjukt trött senaste tiden, hjälper inte att ställa klockan jag bara stänger av den och somnar om igen.

Har ingen motivation till nånting. E så trött på att vara sån.

- Hjälp mig ur detta tråkiga liv -


Tittar på Rachael Ray, det handlar om en familj där mamman dog några dagar efter att deras baby fötts.
Hon fick en propp i benet som spred sig upp till lungan när hon för första gången skulle gå upp ur sängen efter kejsar snitt. Nu lever pappan ensam med deras lilla dotter och bloggar om deras liv, utan mamman. 

Det är sjukt hur mycket man tar för givet i livet. Det finns dom som har det så mycket värre och ändå tycker man synd om sig själv..


Man har ingenting för att vara elak mot någon. Men jag kan inte hjälpa att jag känner som många andra att det är rätt åt dig att du har ont. Önska jag slapp träffa dig något mer. Fy så får man inte skriva. Men jag känner så. Hatar dig, det gör jag inte. För hata är ett så starkt ord, men jag ogillar dig mer än ormar och hajar. Hahah!


Till något annat, mostris jag önskar verkligen att det blir bra med dig snart. Tycker så synd om dig<3

Du förtjänar inte att må så dåligt.


Ååh, vet inte vad jag vill. Vill träna och röra på mig men det är alltid så segt att komma iväg. Inte ens nu när man kan ta bilen över på mindre än 1o minuter känns det lätt. Önska jag hade någon som kunde pusha mig.


Vill att något annat ska hända i mitt liv, något kul!! Dagarna bara glider förbi, samma sak dag in och dag ut. Pust!

Nu måste jag antingen åka till gymmet eller sätta igång att städa.

Ha de pok Susannne<3

Av Suss - 15 september 2009 14:33

Jag går i strejk.


Eller iaf min kropp. Kommer inte upp ur sängen i tid, orkar och känner inte lusten till att göra någonting längre..
Jag känner ingen glädje för fem öre att gå till jobbet.


Fick hämta Evelina på dagis förut, mostris mådde inge bra o kände sig ledsen så jag hämtade.
Evelina blev superglad över att se mig o sa att "men mamma hade inte sagt att du skulle hämta?!"

Sen hängde jag med upp till mormis å fick mig lite käk.. Fastnade där o tjöta istället för att gå hem o städa.
Tycker inte det är nå kul de heller.. Ingenting känns kul för tillfället.
Känner mig bara allmänt down. suck'


När klockan var 14:2o fick jag för mig att det var dags att gå till jobbet.
Men när jag börjat traska en bit så insåg jag att jag börjar ju inte förrens om 4o minuter.
Gick hem och här sitter jag, men Nu däremot är det dags att kila iväg för nu är den 2o i tre och jag börjar tre!


Finns det någon som har tips på nytt jobb åt mig så tipsa på! Något som kan ge en lite glädje.


Pok Susannne<3

Av Suss - 14 september 2009 08:24

Waow, när jag nu loggade in på min blogg så har dom gjort om precis allting!
Det heter inte nu längre bloggagratis utan bloggplatsen o ser mycket roligare ut. Yay, de gillar vi!


I helgen har jag jobbat. Lördags kväll var David och jag barnvakt åt mina kusiner, medans mostris o hennes gubbe var på bio. Evelina är så lurig, hon försöker med precis allting för att testa o se om vi går med på det.
David klarade nattningen galant medans jag vaggade lilla Robin till sömns.

Mostris o Daniel var tillbaka vid halv ett. Vi halv sov sista timmen typ, var dötrött efter att ha varit uppe sen halv sju o jobbat hela dagen. Somnade omedelbart när vi la oss..


Idag vaknade jag samtidigt som David skulle upp, han tog lite sovmorgon o kom inte upp förrens sju, när han egentligen borde vara på jobbet. Kunde eller försökte inte ens somna om efter det.. Har ätit mig en macka och Oboy. Nu är det dusch time, ska göra mig ordning. Knalla upp till mormor vid tio tiden, möta upp mammis där o passa Robin sen knalla ner o hämta Evelina på dagis. Mormor ska till läkaren o klämma pattarna! Haha! Rättare sagt göra en mammografi.


När dom är tillbaka ska mammis och jag åka till Lödöse och hälsa på syrran <3



Neh men nu ska jag iaf hoppa in i duschen!
Have a nice day, puss & kram skummbanan!

Av Suss - 7 september 2009 11:18

Helgen är över.. redan!


Fattar inte vart helgerna när man är ledig tar vägen, känns som den rinner en mellan fingrarna. Trots att man försöker både göra så mycket som möjligt och slappa.  I helgen har David & jag bytt hans jeans som jag köpte i present till honom, köpt nya hyllor till vardagsrummet (matchande till tv bänken vi köpte för ett tag sen!) + nytt diskställ o upphägning (stång), handlat på Willys, städat bilen så nu är den så gott som ny ;) Haha! Ne men den blänker o luktar gott iaf :9  Önskar att jag slapp jobba helger.. Vill ha mer tid med min älskling<3 


Skulle gått upp och åkt till gymmet i morse. Men jag har fortfarande inte kommit iväg, e helt seeg o har ingen lust med något. Skiter i gymmet idag!


Vet inte hur mycket privat man ska skriva på en blogg egentligen men jag måste bara undra och säga att dom säger på reklamen att always bindor ultra fit, med dofter o allt va de é, de hjälper inte hur tunna dom än gör dom, det känns ändå som att man har blöja på sig! Usch, jag är ingen "bind" tjej. Bluuäääh!! :P


Nu när jag tänker fuska o skita i gymmet borde jag städa. Har inte det minsta lust med det, heller... Ser ut som att halva min garderob ligger på golvet. Haha! 


Syrran´s kompis har fått svininfluensan, usch va verkligt och nära det känns när man vet någon som man känner som har fått det! :/  Krya på dig!


Pok Susanne<3  älskar dig Daviiid!

Av Suss - 5 september 2009 09:20

Gu va dålig jag är på att blogga.


Glömmer av det ibland o sen när jag kikar in så har det gått flera dagar sen jag skrev... :/  Senaste dagarna har de iofs inte hänt så himla mycket. Varit iväg till gymmet o tränat, passar kusinerna, promenerat i regnet, Backaplan, köra bil hit o dit, träffat Nadja o vatt på Ikea :)   Vi hade kalas för David i onsdags kväll. Hans päron & min moster med familj var här. Det hade han inte riktigt räknat med. Men fyller man 25år så kommer man inte ifrån kalas! Så det så. De va inget stort kalas men.. iaf något :9  Han verkade ganska glad för det.


Det var ett himla tråkigt höstväder som dragit in över oss. Blåser som f*n o regnar! Usch, längtar tillbaka till Spanien :P  Känns nästan som att vi aldrig var där.. :S  


Tittar på tv 4 nyheterna, nu pratar dom om svininfluensan igeen. Jag känner mig helt nojjig hela tiden när folk hostar & har sig. Själv hostar jag som en tok fortfarande. Folk tittar på mig som jag tittar på andra som också hostar :9   Läskigt när folk börjar dö en efter en. Känns som jag är i risk eftersom mitt imunförsvar är nedsatt av min envisa förkyldning! :/ 


Ne nu ska jag nog ta lite host medicin och väcka min trötta karl :9

Puss & kram Susannne<3

Av Suss - 1 september 2009 08:56

Semptember är här !


Igår kväll tog vi en liten tur ner till A.c, handlade lite på Maxi & köpte med oss Kina mat :)  Det var den turen jag körde.. Gick så bra så. Kändes gö konstigt att inte behöva sätta på "övningskör" skylten! Alla säger att jag ska gå ut och köra lite ensam, så jag vet hur de känns o sånt.
Imorse vaknade jag när David gick, kunde inte somna om. Kände mig as sprallig! Fast samtidigt ap trött. E lite sugen på att gå ut och köra, men samtidigt så e jag så jäkla nervös så jag tvivlar :P Hahah! Känner mig jätte konstig i kroppen, jag Måste nog gå ut och köra lite. Heheh. Tror jag ska åka över till gymmet en sväng.. Har inte kommit iväg än, fast det var de första jag tänkte på när jag vakna för 2½ timme sen.

Fint väder idag :) Perfekt! Usch va nervös jag är av bara tanken att gå ut och köra bil ensam :9  Haha! Så töntig.


Imorgon fyller min älskling åår, jag är mer uppspelt över det än han själv är :P haha!  Synd att jag jobbar 16.3o - 2o.oo Men men det är som vanligt... Vänjer mig aldrig.


Jaop, om man skulle köra över till gymmet då :) ?

Pok Susannne<3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards