♥ En shoppaholics bekännelse ♥

Alla inlägg under mars 2010

Av Suss - 14 mars 2010 20:58

Ja ni läste rätt!


Igår lördag, jag vaknade runt nio tiden. Gaah!

Varför kan man inte sova ut när man har tid till det? Vi gosade i sängen ett bra tag innan vi gick upp iaf. Sen gjorde vi oss redo och åkte till Frölunda torg.

Syster ringde i samma veva som vi skulle åka så hon hängde med oss.

Kollade en massa mer affärer än vad vi hade tänkt... Käkade glass på Triumf i Sisjön. Asså en kula är lika stor som två tre kulor på andra ställen! Var knappt så jag orkade äta upp min glass. Tokigt! Syster fick med sig ett linne & ett par skor hem. David köpte en tröj/jacka och jag två par linnen & en mascara. Vi hamnade på Backaplan en sväng med, köpte nya torkarblad till bilen. Så nu kan man se när man kör igen. Yaay!

Till middag blev det wook med nudlar till. Syster berättade hur man skulle göra för att det skulle bli gott åh det blev det med. Men ganska spicy. Hmm

Efter maten var vi sugna på efterrätt, skyndade oss ner till affären o köpte mjölk. Slängde ihop chokladpudding med grädde. Det är Aldrig så gott som man tänkt sig och man mår bara illa. (därför åt jag det idag med,bleeeh! haha!!) Efter det var klockan runt sju, vi bestämde oss för ett besök till Lödöse. Tittade på Melodifestivalen med syster.. Tycker vinnar låten är himla bra! Man ryser när man hör henne sjunga. MEN, kan den vinna i Eurovision? Njaa... Ye ye, bättre än att skicka tex Peter Jöback! Efter det åkte vi hem igen. Hoppade i säng å gosa tills vi somnade..


Idag, vaknade Igen vid nio! Gosh så irriterande. Men ingenting att göra åt när solen lyser rätt in. Tih! Man skall inte klaga på det! Underbart med vårväder. Vi latade oss i sängen ett tag innan vi drog iväg till gymmet. Behövdes efter allt gött vi ätit... Måste komma igång ordentligt igen, jädra förkylning har pajjat allting. Får typ börjar från början igen med kondisen känns det som. Vi solade en sväng med. Borde väl egentligen inte sola eftersom jag brände mig i fredags. Men nu känns det faktiskt bättre. Hm? Med min hud & alla mina leverfläckar skall jag egentligen inte sola överhuvudtaget har min läkare sagt. Men det är f*n som ett beroende. Jag har solat sedan jag gick i högstadiet. Iofs inte regelbundet, men det är svårt att låta bli! Tyvärr har jag nog lurat in David i träsket också.. Woups.


Efter gymmet åkte vi hem och åt brunch, duschade och gjorde oss ordning. Fint folk kommer alltid sent, eller? Vi var en halvtimme sena pga mig. Eller tja, hela dagen blev ju lite konstig när vi drog till gymmet så sent. Köpte med oss en blomma åt David´s pappa. Som fyller år, imorgon. Käkade smörgåstårta & vanlig tårta. Var ju typ mätt innan vi kom eftersom vi ganska nyligen ätit brunch. Hehe! Så det blev bara en liiiten bit av varje. Efter kalaset var vi är vi rastlösa. Usch de e så jobbigt, känner mig alltid sån på söndagar. Ne nu skall jag hoppa lite på David,titta på Ballar av stål och dricka te ! Njuta av tiden ihop innan det är bed time och dags för jobb vecka igen. BLÄÄÄÄEH!


Svar till Veronica ang Ahlgrens lakrits bilar, mja ja dom var väl okej. Inget jag skulle längta efter direkt.. Jag tycker bäst om orginalen! Hi hi


Pusss Susannne<3

Av Suss - 12 mars 2010 20:45

Mys mys !



Älskling hämtade mig efter jobbet. Han hade hälsat på sina päron en sväng.

Jeffla kjolpaket har trillat av på ena sidan bilen när han åkte över en kant. Woups. Som David uttryckte sig "bilen trillar istär på utsidan men insidan är ju fräsch"!  Hmmm. Jag tyckte han ska sälja den till någon pojkspoling som gillar stylade bilar innan den rasar totalt! Jag är sugen på en "vuxen" bil. Haha!


Nu är vi hemma, David tittar på "På spåret" som jag tycker är skit tråkigt! Pensionärs program om ni frågar mig. Haha! Det är väl för jag är Oallmänbildad själv antagligen. Jag mognar väl med tiden.. Hah!


David köpte dom nyaste Ahlgrens bilar, dem med choklad & laktris.   Det syns vilka vi tyckte mest om va? Heheh

Jag får nog rösta på Orginal ändå....



I morgon har vi inte riktigt planerat vad vi ska hitta på. Köpa present åt David´s pappa iaf. Vi skall dit på kalas på söndag! Blir kanske att vi hälsar på hans farfar, han hade fått en stroke eller hjärnblödning i förra söndagen...



Ne nu skall jag väl krypa upp bredvid älskling i soffan.

Man får visst sjunga hur falskt som helst och ändå vara jätte känd. Hum?


Tjingeling /Peggy   


Av Suss - 12 mars 2010 10:55

Zumbaaaaa


Det är fredag, alltså Zumba taaajm.

Igår solade jag ju i det där stå upp solariet i A.c Fan va jag bränt mig!

Alla ställen där dom vanliga solariena inte riktigt tar, typ på baksidan armarna o så. Hela jäkla ryggen svider me. Gaah! O jag som sa till hon som jobbade där att jag ville ha ett solarie som inte var för starkt för jag inte ville bränna mig! Hmm?

Min kollega hade gjort ännu värre, hon hade solat i ett stå upp solarie i 2o minuter. När hon kom ut ser hon att det står en skylt, OBS sola försiktigt, 6 min rekommenderas. Nya rör! (något i den stilen iaf) Hon solade 2o min! Fatta att hon brände sig. Stackarn..... Bara så ni vet så har alla stå upp solarium 6-8 min rekommenderad tid! Akta er.... Åh jag som inte ville bränna mig, är lite nojjig över att få hudcancer... Hm


Försökte titta på BellaTyra show igår kväll. Det lagga som f*n var bara att stänga ner. Tittade på det nu på repris. Känns lite käzzt. Men endå, dom är duktiga som fått igång ett program tycker jag. Jag tycker det är roligast att se hur dom är som personer. På en blogg så är det ju inte riktigt samma.. Jag trodde inte Bella svor så mycket, tyckte det flög ur jävlar & fan ganska mycket ur bådas munnar. Hm? Eftersom det inte gick att se programmet live så antar jag att det var väldigt många tittare.. Till nästa vecka har dom lovat att det ska bli bättre. Vi får väl se


Nu ska jag bara vänta in tiden, att vi ska åka över till gymmet och gå på Zumba. Är fortfarande lite förkyld så det får bli lite halv lugnt idag med.. Går mest för att moster skall få sällskap.


Pusss Susannne<3

Av Suss - 11 mars 2010 14:33

Hej hallå!


Kom hem för en halvtimme sedan. Solade i A.c först ,tog stå upp solariet som bara tar åtta minuter! Tror jag brände mig lite.... Hmz! Åkte iväg till Allum en sväng, hann inte kolla så mycket så hörde min älskling av sig. Han jobbar alldeles i närheten där idag så vi tog en tidig lunch ihop. Gu va jobbigt det känns att behöva säga "hej då" en gång till. När han gick fortsatte jag titta vidare. Så mycket och så noga som jag tittade i alla affärer är jag chockad att jag inte köpte något! Kanske börjar mitt shoppaholic syndrom gå över. Hahah! Har nyss tjockat i mig pannkaka från igår. Man får inte direkt någon fin kropp av pannkaka men äsch, lite får man väl unna sig.


Börjar jobba om 20 minuter. Dags att avsluta och kila iväg ett par timmar!

Ha de gott Susannne<3

Av Suss - 11 mars 2010 09:36

♫ Alexandra Burke - Bad boys  


Den låten spelas högt ur mina högtalare just nu. Hela hennes album e bra!

Det blev inget gym igår efter jobbet, älskling hade huvudvärk stackarn. Börjar bli rädd att han skall "gå in i väggen"... Han är så trött hela tiden och jobbar så sjukt mycket. Fast endå är detta inte så mycket som han Har jobbat tidigare, ibland. Men jag tror det är mer att tänka på nu när man har ansvar för sig själv & ett företag. Vi gosade i soffan framför teven, tittade på Andra Avenyn o lite så. Sen duscha vi och kröp ner i sängen. Somnade med min älskling lindad runt mig. Så mysigt<3


Idag vaknade jag när David gick upp. Han hade visst lite sovmorgon... Hämtade mig en kopp te, som inte alls var gott. Tog honung i, det smakade järn eller nåt. Usch. Vet inte vad jag gjorde för fel. Tittade på Vakna med the voice en stund, sen även en stund på det där Nanny programmet på 4 + . Det var lite sorgligt för pappan i familjen hade gått bort. Usch, det går mig att tänka på min familj. Blir arg över att vi inte tar vara på tiden med varandra... <3


Nu är jag uppe och vaken iaf, har klätt på mig och ätit frukost. Messade Katarina, men hon svarade inte så hon sover nog? Funderade på att åka över till Allum eller nåt. Har ingen lust att bara sitta här hemma tills jag börjar jobba.


Förresten, är det någon mer än jag som börjar tröttna på kyla & grått väder. Jag vill ha sol, massa sol och att snön skall smälta bort. Att grönt gräs skall komma upp och man skall se knoppar komma ur marken!! Förhoppningsvis kommer det, när som helst!


Ne nu skall jag dricka upp mina vitaminer och sedan "sätta dit ett par ögon" som mamma säger. Tihih!


Puss Susannne<3

Av Suss - 10 mars 2010 12:43

Tycker inte jag gör annat än o städar nu för tiden...

Solen lyser inte idag så jag känner ingen lust alls, men nu är det mesta gjort.

Bara det nedrans förrådet kvar. Tror jag skulle behöva lite hjälp med det. Hmm


Igår började jag jobba tidigt, hade ingen lust alls att jobba. Kände mig allmänt grinig plus att jag hade sån jäkla huvudvärk. När jag kom till jobbet så hoppa chefen på mig direkt och det gjorde inte saken bättre. Gaaah, jag går hem tänkte jag. Klockan gick extremt långsamt kändes det som. När jag kom hem låg mig karl på soffan å degade. Hoppa lite på honom och sa att vi skulle åka och handla lite. Hann hem lagom till Desperata hemma fruar. Sen kollade vi på den där nya serien som kommer direkt efter. Vi var aptrötta båda två och stängde av teven direkt efter det. Snark!


Vaknade av mig självt runt nio-tio tiden. Fortfarande förkyld! Jobbigt när man vaknar och knappt kan svälja för att man är helt torr i halsen. Har fortfarande lite hosta och känner mig varm o kall hela tiden. Så trött på´t. Har fått tips om att äta vitlök, men jag känner inte riktigt för att stinka vitlök hela dagarna, dessutom smakar det inte gott efteråt i munnen. Bleh.

Har segat mig vid datorn, ätit frukost och städat upp. Känns som att ju mer jag städar desto mer blir det att städa. Hittar mer o mer hela tiden. Hmm?


Jag frågade ju om tips ang smyckesträd igår, men ingen skrev nåt. Antar att det är få som läser min blogg eller så är det Ingen som vet något om smyckesträd? Hahah! Jag hittade iaf ett jätte bra smyckesträd på en tjej´s blogg igår när jag googlade. Skrev till henne och nu säger hon att jag får lov att köpa hennes! Kan bara inte bestämma mig hur jag skall göra? Haha. Det är väl bara att köra på? 250kr + frakt är väl ett himla bra pris? Lär väl inte få tag i något sånt tjäckt annars.. Man kan nämligen ha örhängen i det också. Skit bra tycker jag som mest har örhängen.   


Ne nu får jag göra någon nytta, vet bara inte vart jag skall börja?

Orkar jag förrådet idag? Hmmmm.....


Pok Susannne<3

Av Suss - 9 mars 2010 11:07

När David kom hem, lite tidigare än han brukar höll jag på att städa ordning... Han kom lagom till att hjälpa till att vika tvätt. Hehe! Vi fixade det, jag åt lite mat och sedan åkte vi iväg för att spela badminton en timme. Jag var helt slut efter tjugo minuter. Haha! De e faktiskt jobbigt.. Kul att göra något annat än gymmet för en gångs skull. Har lite träningsvärk i armarna och bak i ryggen. Så något bra måste det ju varit. Efter det åkte vi över till Ikea för att Kolla efter en hylla. Blev att vi köpte med oss en sånhär hem    Denna skall jag ha mina hårsprayer o såna saker på. När vi kom hem röjde vi klart med det vi höll på med innan vi åkte sen byggde vi ihop hyllan. Får nog säga att detta är det näst lättaste att bygga ihop vi köpt på Ikea. Blev gö bra med den! När jag plockat upp mina saker på hyllan frågade David om inte han kunde få en hylla till sina saker. Njaaa får nog tänka på det. Hihi!


Tänkte jag skulle köpa mig ett   .... Tänkt göra det länge men nu undrar jag om någon har något tips på ett som är bra för alla sorts smycken. Hittade ett på en tjej´s blogg där det fanns små hål som man kunde fästa örhängen i med. Men det var typ i sthlm eller nåt hon hade köpt den. Blir svårt att köpa ett sånt där långt borta. Har ni tips så skriv gärna det! Detta på bilden är från Åhlens och kostar 229:-


Idag är jag helt seg, vaknade vid tio. Pratat lite med mamma o suttit här. Druckit ett glas Oboy. Är inte sugen på att äta frukost nu för tiden.. Hm.. Tänkte jag skulle hinna med att röja upp lite till innan jobbet. Men det är inte jätte långt kvar och jag sitter här fortfarande så jag får se vad jag hinner med. Kommer ju en dag i morgon också.





Jag älskar dig mitt hjärta.

Du & jag för alltid


   Pok Susannne<3

Av Suss - 8 mars 2010 13:14

Är så kass på att lägga upp bilder till inläggen så det får komma i efterhand




Jag bakade mini selmor & choklad cupcakes. Himla goda!






Maaaassa snöö.. Tog kort när jag var påväg hem till mormor en dag.
Nu är det inte så mycket snö kvar   



Detta är min frukost nu för tiden... Oftast, fuskar nångång. Som idag tex...



Såhär såg det ut i charken förra helgen som jag jobbade.. Tror jag skrev något om det.. Det var då när det kommit så mycket snö och vi fick dubbelt med kunder för dom inte kunde ut och köra. Klockan två på lördagen såg det ut såhär..


   


När vi var hos Mia och klippte oss fick Robin tuppkam   



Så, det var inte så mycket bilder..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards