♥ En shoppaholics bekännelse ♥

Alla inlägg under januari 2010

Av Suss - 17 januari 2010 18:21

Upp o hoppa klockan o7.3o


Vi åt frulle allihop, klädde på oss och ut 8i backen klockan nio.

Fasiken va kallt det var i vinden. Vi frös redan första gången upp i liften. Jag var duktigare än vad vi trodde och det var jätte skoj.

Allt förutom att vi frös!! Vi körde först nio till elva sen hem till stugan och gjorde våfflor och drack varm oboy.

Ut igen runt halv ett då tog vi liiite mer kläder på oss. Hjälpte lite iaf. Det var en jääkla dimma högst uppe på beget. Msn såg knappt vart man åkte. Vid tre stängde dom liftarna. Vi tog två öl på charlies innan vi drog till stugan. Håkan fixade käk.. Nu har grabbarna satt igång bastun!!



Grattis Miira & Andrew till den lilla tösen som kom ut igår! Hiih



De va allt för idag, ölen och bastun väntar!! 

Pok Susannne<3





Av Suss - 16 januari 2010 20:48

Idre med grabbarna !



Klockan halv två i natt somnade vi och klockan halv sex ringde klockan. Snoozade e liten stund innan det var full fart. Håkan & Marko hämtade upp oss strax efter sju. Bilen var helt knökad, med packning, alkohol, skidor och dylikt. Vi stannade för kissepaus ett antal ggr på vägen. Fick även hoppa in på system bolaget i Sunne. Har inte skrattat så mycket som jag gjort idag, på hur jag vet inte hur länge! Kommer nog ha riktigt kul i veckan med älsklingen och hans vänner. Vi var framme här vid fem tiden. Slängde in all packning i stugan & sen körde vi racer fart till skiduthyrningen och vidare till affären för att köpa något att äta! Blev kuldinariska läcker heter (makaroner & falukorv). Inte direkt min favorit rätt men det mättade. Hehe! Tog BK på vägen hit med.


Efte maten knalla vi upp till affären igen för vi glömde ett par grejer. Känns som det kommer bli j*vlig dyrt denna veckan. Första köpet gick på sammanlagt på båda svängarna 6-7 hundra spänn!! O det var typ en "middag" & frukost. Jisses!!


I morgon bitti blir det att inviga backarna. Se hur det går. David får hjälpa mig. Hehe!! På måndag ska jag på skidskola! Heheh


Ne nu får det räcka. Kommer förhoppningsvis lägga upp bilder i veckan. Idag har det inte blivit några bilder. Tyvärr!


Pok Susannne<3

Av Suss - 15 januari 2010 09:04

Nu är det endast en dag kvar tills


vi åker, knappt ett dygn!!



Gu börjar bli lite nervös och stressad för allt som skall hinnas med innan klockan sju imorgon bitti! I morgon kväll lägger vi oss inte i våran säng. Då ligger vi i en stuga. Ska bli så himla mysigt!


Här börjar snön sakta smälta bort... Tråkigt, men vi kan ju hoppas isf att den smäter bort medans vi är bort resta, så vi slipper all slask som blir. Hehe!



Idag ska jag med mostris ut en sväng, skall till systembolaget och handla lite hudkräm och sånt som kan vara bra att ha med sig. Kanske Ipren eller nåt med. Kan va bra! Känner mig som en morsa som måste tänka på allt, för David kommer ju intee att komma ihåg såna saker. Man kanske borde skriva en lista på det man ska ha med. Så man verkligen inte glömmer något!


David tog lite sovmorgon idag. Mysmys<3


Igår kväll var vi förresten hos mostris, hon hade bakat! Cuppcakes, eller vad det heter, jätte smarriga. Men man orkade bara en sen var man proppmätt och det var så himla sött!



Ne nu hinner jag inte blogga mer, borde göra mig redo ifall mostris hör av sig att vi skall åka!


Puss /Susannne<3








           

Mina systrar & David är dom som betyder mest för mig   

Av Suss - 14 januari 2010 11:18

Gu så trött jag var idag!



Hade ställt klockan på tio tror jag, men när klockan ringde kunde jag inte öppna ögonen.. Slumra till en stund. Sen vakna jag igen efter en liten stund tänkte att jag var tvungen att gå upp. Livrädd att man skall sova ända tills jobbet börjar. Hehe!!


Igår fick jag städat. Kom på när klockan var ett nånting att jag börjar ju inte förrens halv fem. Så jag segade med städningen, tog mer eller mindre hela dan. Men rent blev det iaf. Och sen när det började närma sig jobbet, gjorde jag ordning mig. Sen kommer det jobbiga. MATEN! Jag hatar att fixa med mat o sånt, sen e det så himla tråkigt att äta ensam... Min matlust är helt borta. Hade varit skönt om man slapp äta. Till slut fanns det iaf inte så mycket tid kvar så jag rusade ner till pizzerian och köpte mig en kebab. Som inte alls var särskilt god. Ångrade mig efteråt eftersom jag ändå inte var jätte mätt. Det sjunker bort så fort.


Efter jobbet kom älsklingen o hämtade mig. Vi åkte till gymmet.. Ingen av oss var särskilt taggade. Vi körde bandet i 4o minuter sen lite gym saker.. Det var så otroligt segt, ingen av oss orkade nånting.. Konstigt. Men det är väl psykiskt som David säger. I måndags var jag ju jätte taggad för jag vägt mig. Hehe! Vi gjorde vårat bästa iaf! När jag var på jobbet hade David fått slänga in tvätten (det som vi inte kunde tvätta i tisdags) Och jag hade alldeles glömt bort att jag lagt helt nya RÖDA sängkläder där i med den vita tvätten. Woups. Så nu var hälften utav dom nya vita handdukarna ljust ljust rosa aktiga. Hehe! Men det gör inget. Vi har endå så mycket vita hand handukar så kan ju va kul med rosa. Hehe. Var ju tur att det inte var våra vita kläder! Det var ju inte lätt för David att veta, så jag skyller ingenting på honom.. Hihi


Vi tvättade hela kvällen, fick allt rent. Men shit va fort det växer i tvättkorgen. Blir så när man använder kläder på dagen sen gymkläder osv... Sen blev det bed tajm!




Idag vaknade jag som sagt sent. Skall fixa frukost nu sen tänkte jag hinna med att promenera en sväng. Ser så fint ut med snön och solen.. Har typ ingen frukost hemma, så det får blil äggröra tror jag. E sjukt trött på det bara men.. Finns det inget annat att välja på så.... Hm!


Gu va fort denna veckan gått! Två dagar kvar tills vi åker! Tjoheej :9




Ne nu ska jag fixa frukost!!

Puss Susannne<3

Av Suss - 13 januari 2010 13:53

Kan inte alltid vara så stark som jag skulle vilja.

Det är inte alltid man kan stå emot tårarna...



Ibland känner jag mig så ensam. Är så besviken..  Jag bad inte om att komma till världen. Varför får bara vissa en bra familj och en bra uppväxt? Det finns så mycket i mig som bara skulle vilja komma ur mig.. Men detta är nog inte rätta stället att skriva av sig på. Har senaste tiden försökt hålla mig undan "problemen"... Sen är jag så dum att jag söker upp "det" igen. Man tror att allt skall blivit bra under tiden. Men det kommer aldrig bli bra.. Det känns iaf inte så. 


Tack för att du finns vid min sida David. Jag älskar dej<3

Av Suss - 13 januari 2010 08:19

Jag ville ju inteee!!


Vaknade när David gick iväg till jobbet trots att jag ville sova meer.. Störande! Låg och funderade på om jag skulle kliva upp och sätta igång med städning.. Men så kom jag fram till att man inte kan ställa sig och dammsuga när klockan är sju på morgonen.. Iofs hade jag väl tagit den andra delen av städning först så klockan hade blivit lite mer men jag bestämde mig för att försöka somna om. Vilket inte gick. Nu har jag iaf klivit upp i vårat kyliga hem. Har invigt mina nya strumpor jag köpte förra veckan för halva priset. Dom var riktigt varma o goa.. Tog dom alldeles för stora mjukisbrallorna och den nya gosiga rosa tjocktröjan jag köpte på stadium för någon vecka sen.. Mysmys!!



Klockan är redan halv nio! Shiet, va tiden kilade iväg. Började morgonen med ett glas Oboy.. Oboy e livet. Så gott!! Tur att det finns laktosfri mjölk.. Har funderat på om jag blivit laktos intollerant pga att jag druckit så mycket Oboy? Sen jag slutade med välling har det varit Oboy som gällt. Hm? Eller är det något som man har i sig bara? Har hört att vuxna egentligen inte ska dricka mjölk... Laktos intolleranta är väl ganska vanligt nu för tiden tror jag.



Igår efter jobbet hade vi tvätt tid. När vi kom ner så låg det en lapp uppe på torktumlaren att den är trasig och att dom beställt reparation. Vaf*n! Borde man inte lägga lappen på utsidan då?! Så man har en chans att välja ett annat tvätt rum. Blev så sur va! Jag som stod och valde mellan 1an och 2an.. Vi fick iaf tvättat kläderna och bokat en ny tid för handdukarna o det där som måste torktumlas.. På lördag åker vi ju så det kan va skönt att ha allting rent.


Det ska bli så skojigt, samtidigt är jag jätte nervös. Tror jag skrivit om det tidigare.. (?) Både David & hans kompisar kan åka skidor. Känns som jag kommer bli utanför... Är livrädd att jag skall trilla o bryta ett ben eller något! David har iaf bokat in mig på skidskola.. Men det är på tisdagen tror jag, så jag hinner ju öva själv lite innan med..


Gjorde nyss kategorier för mina blogg inlägg. Men jag kom på vad jobbigt det blir eftersom jag skriver om allt möjligt i mina inlägg. Var kanske onödigt med kategorier då? Har dessutom länge haft dagens datum som rubrik, men det får bli något annat skojigt där istället.. Det står ju faktiskt redan datum..


Min mostris kompis är gravid och var beräknad tills igår tror jag.. Nu har hon kanske fått havandeskapsförgiftning stackarn.. Förstföderska o hon har hela tiden varit mer eller mindre "rädd" för att föda. Vilken otur.. Hoppas verkligen inte att det är havandeskapsförgiftning... Tycker bebisen kan komma ut nu, både för att jag är nyfiken på vad det är för en liten som kommer ut och för att man blir orolig för henne. Googlade på havandeskapsförgiftning igår, där står det att det är ca 2% som får det och att det finns en "lättare" variant och en "värre".. Vet att min bästis från när jag var liten fick det med sin son.. Henne gick det bra för, tror jag?   Usch, så mycket som kan hända när man är gravid.. Hoppas iaf att det går bra för henne <3



Ne om man skulle ta och göra lite äggröra. Inte sugen egentligen men är inge sugen på macka heller.. Ha en fin dag, kanske uppdaterar senare igen.


Puss Susannne<3

Av Suss - 12 januari 2010 11:31

Tjenixen!



Ny dag... Puh, dagarna bara rinner iväg..

Igår var jag ledig och hade inga planer, slutade med att jag åkte med syster till Bäckebol och lämnade in hennes mobil. Eller dom gjorde någon uppdatering så förhoppningsvis räcker det så hon slipper skicka iväg den flera veckor.. Jag HATAR att åka buss!! När vi skulle hem hade vi nästan alldeles precis missat den. (antagligen var den väl för tidig) Vi stod där o väntade.. o väntade! Tror ni inte på f*n att den är typ 1o minuter sen! Vi stod där i över en halv timme o frös! En kärring som också stod där var skapligt sur. Haha! När jag kom hem diska jag upp o förberedde lite för att laga mat när David kom hem. Blev chicken a la king med pasta. Blir nog de på jobbet idag med, måste bara göra lite ny pasta för den tog slut! Vid åtta tiden drog vi till gymmet, kände mig riktigt taggad efter att ha ställt mig på vågen och den visade minus typ 2kilo eller vad det var. Man borde kanske inte väga & mäta sig när man har lingonveckan? Haha! Nu blev jag riktigt glad iaf o kände mig lätt som en fjäder på gymmet. Heheh.. När vi kom hem gjorde vi stekt äggmacka för att återhämta oss lite efter träningen. Sen blev det bed tajm!



Idag: Hade ställt min klocka på hm nio? Men jag snoozade vidare till tio. Är så himla trött! Kan bero på att vi börjat lägga oss så himla sent.. I natt/morse drömde jag förresten en himla massa. En grej var med en kompis o hans flickvän. Hahah! Hon kom fram till  mig och sa "Hej", sen slog hon till mig med en påse hon höll i handen så jag tog tag runt nacken på henne o slängde ner henne på golvet o dunka henne en gång i golvet. Muahaha! Va elak jag kan vara :9  Antagligen har jag drömt detta för att det stör mig att han & jag inte får lov att snacka.. Mot slutet i drömmen var vi iaf någorlunda vänner och dom skulle köra mig hem. Men sen så tjafsa dom om ifall dom skulle åka den vägen hem så jag tog spårvagnen som inte riktigt var e spårvagn utan mer av någon slags båt eller nåt. Haha! Helt knasigt iaf..


Drömde om att David hade fått mess från någon tjej vars namn var typ Alexia eller något i den stilen minns inte. Han berättade det för mig och visade att han hade skrivit tillbaka på ett papper med Krita! Hahah. Fattar f*n inte vart jag får allt ifrån.


Det kommer mer... Drömde också att min syster körde mig med bil någonstans och att jag hade bytt kläder i hennes bil och glömt massa saker.. Hehe!

Det var säkert mer men det var dom drömmarna som jag minns mest.


Det är rätt kul på ett sätt att minnas alla knäppa drömmar. Men man känner sig inte särskilt utvilad när man vaknar...



Nu är klockan snart tolv. Jag har inte fått något vettigt gjort sen jag klev upp. mina planer var egentligen att gå upp i tid för att hinna städa upp & eventuellt ta ner julsakerna. Men det hinns inte med nu. (så synd, hehe) Skall väl göra mig ordning för jobbet...


Ha en underbar dag!
Puss Susannne<3

Av Suss - 10 januari 2010 22:22

Snart semester då!


Dags att börja räkna ner för skidsemester! Hih! På lördag morgon åker vi.


Skönt att helgen är över. Gick rätt smidigt ändå. Helt trött nu.

Dom där j*vla ungarna som jag sa till igår om att dom inte fick ligga på golvet i butiken eller under granen utanför o försöka plocka av belysningen, hade sen när vi stängt vält granen iaf och tagit av belysningen. J*vla muppar! Såg ut som f**n där ute vid granen o blommorna.. Hrmf!



Blev så himla sugen på glass för en stund sen, vi åkte ner till Maxi o köpte det. Nu efteråt så känns det så äckligt onödigt! Jag måste försöka låta bli!! ÅÅÅÅH



I morgon är jag ledig. Vad skall man hitta på då? David kommer inte vara hemma.. Snyft. Funderar på att plocka ner jul grejerna..


Puss Susannne<3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards