♥ En shoppaholics bekännelse ♥

Alla inlägg den 2 februari 2010

Av Suss - 2 februari 2010 20:45

Besviken & en aning arg..


Igår: Jag vaknade vid tio tiden, var helt trött. Ringde Nadja, som sa att jag var välkommen att äta frukost hos henne. Hon bakade scones. Mums! Inte varje dag man får det. Hihi! Efter frullen lekte vi lite med Melina. Hon är så söt. Först är hon jäätte blyg för mig sen efter en stund så skulle jag leka med henne "sitt sitt!". Väldigt bestämd tjej, precis som sin mamma. Tihi! Sen var det dags för Melina att vila en stund, vi la oss på soffan och hade lite tjej snack. Det var himla längesen vi hade det. Pratade om gamla & nya minnen. Sen var det tyvärr dags för mig att gå hem o göra mig ordning för jobbet. Efter jobbet kom älsklingen o hämta upp mig och vi åkte till gymmet. Skönt att komma igång igen! Katarina har lovat att bränna ut en pilates skiva åt mig, tycker faktiskt det är skoj. Hoppas bara man får tummen ur och gör det med. Hehe.. Lite trist att göra ensam men..


Idag: David hade tagit lite sovmorgon idag. Efter att han klev upp och åkte till jobbet kunde jag inte sova mer.. Tittade på tvn, tills mormor ringde och sa att mostris ringt ledsen och förtvivlad.. Hon behövde lite hjälp med Robin. Jobbigt att hon inte kan få honom att sova lite mer på nätterna. Hmm. Vet inte hur man skall hjälpa. Visst kan jag passa honom lite ibland och sådär. Men det är ju ingen lösning.. Jag hämtade iaf upp honom, vi gick till mormis och åt frukost. Sen kom Nadja! Vi gick efter en stund över hem till henne där hon grejade med lite tvätt o sådär. Robin somnade ett tag, dock bara knappt 2o minuter.. Sen tog vi bussen ner till centrum och handlade lite. Robin somnade i vagnen en liten stund igen. Han är himla snäll när han får åka runt ute i vagnen. Antagligen är det väl spännande.. Vi handlade klart och tog sen bussen upp igen. Lämnade Robin, hämtade upp frukosten hos mormor och gick till mig. Nadja lånade skrivaren och jag fixade mig för jobbet. Puh. Under tiden jag varit på jobbet har det snöat sjukt mycket. Minst 2 decimeter!!  Nu till rubriken. Det var en kund som gjorde mig så besviken, är lite bekanta och jag tycker jag varit sjyst mot henne innan. Men nu var det droppen. Vill nog inte skriva om det här, man vet aldrig vem som läser. Men usch, att man kan bli så besviken. Det är som att någon man känner snattar, man skäms för personen nåt så sjukt mycket. Man tror inte att någon man känner skulle göra så. Ne fy säger jag bara!!


Skulle tvättat nu ikväll efter jobbet men David är inte hemma från jobbet än och jag tycker det är så himla obehagligt att gå ner i tvätt stugan ensam. Jag veeet, fjantigt. Men jag kan inte hjälpa det. Och dessutom tycker jag att David kan hjälpa till. Hehe! Som tur är så har vi inte jätte mycket tvätt, än så det gör inte så mycket att jag struntar i det idag. Nu är jag vrålhungrig och tänker göra äggröra!! Mums!



Längtar efter min Daviiid<3



Tack o hej Susannne<3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards