♥ En shoppaholics bekännelse ♥

Alla inlägg den 21 april 2009

Av Suss - 21 april 2009 10:28

Födelsedagsfest, kalas och vårdcentralen.


I fredags firades Liza. Jag jobbade till åtta så David körde över mig till Kungälv när jag slutat :)  Nadja & Veronica hade ordnat det fräckaste överraskningen. Idol Robin kom och sjöng ja må hon leva och två låtar till. Det var väl en super gullig surprise! :D  Runt elva åkte vi in till Göteborg, gick in på Valand. Jag hade inget sug alls på att gå ut egentligen, så det var mer eller mindre 12o spänn åt h*lvete ;X   David kom snällt å hämtade mig runt halv två-två tiden. Dom andra stannade någon timme till och rockade loss. Träffade David´s kusin Frida där, hon och hennes kompis rockade loss galet på dansgolvet ;D  Natten spenderade jag i famnen på min älskling, saknade honom något oroligt mycket. Kändes tomt utan honom. Älskliiing<3 utan dig fattas det något. Jag älskar dej!!


I lördags slappa vi mest har jag för mig? Vi promenera till affären på morronen och köpte frulle iaf.. Va ytterst lite bakis, mest bara hungrig hela dan! :9 he he. Vi hämtade mormor´s skor och Sofia´s väska hos skomakaren, David pötade några öl :)  Mamma kom lite senare på kvällen, jag slingade hennes hår :9  Hon blev jätte nöjd. 



I söndags var vi på 75års kalas hos David´s morfar i Dingle. Vi fick åka husbil med hans pappa :)  Var där i ca fem timmar. Phew. Det bjöds på sju sorter´s kakor och tårta dessutom! :O  På kvällen var vi helt slut, blev en film och massa popcorn.



Igår gjorde jag halkan på Stora Holm! :D  Jätte kul!,men inte så hysteriskt kul som en del folk fått det att låta! :P  Nu är det iaf gjort, nu är det den andra risk utbildningen, teori och uppkörning kvar. Det tar sig! ;D Imorgon skall jag köra en dubbel lektion,igen.. :)   Dom har börjat med att man får köra ensam i bilen på halkan nu, det kändes ju som om att man redan hade körkortet :D  så soft! Kände mig lite säkrare när jag körde ensam. Heheh...



Pappa skall strax köra mig upp till vårdcentralen, har fått blåsor på örat. Trodde det var herpes blåsor (att det förflyttat sig eller nåt),men det är antagligen impetigo eller vad det heter.. :/  Lika bra att kolla upp det ordentligt, innan det sprider sig!  Tänkte bett pappa köra mig till Gina tricot på Backaplan också, men han hade besiktningstid sen. Så det hanns inte :(   Fan. Hoppas det jag skulle ha finns kvar imorgon med!



Måste borsta en tand innan vi skall åka.
Pok Susannne<3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards