♥ En shoppaholics bekännelse ♥

Alla inlägg den 24 juni 2009

Av Suss - 24 juni 2009 07:49

Herregud vart tog Juni månad vägen!?


Det börjar med stormsteg närma sig Juli. Fattar inte vart hela Juni tagit vägen?? Har inte skrivit någonting på ett par dagar. Inte haft lust bara. Ojj, såg nu att det är typ en vecka, trodde det bara var över helgen :P
Har väl inte hänt så mycket senaste veckan i och för sig men.. I alla fall så jobbade jag i helgen, mostris kom hem från sjukhuset :)  I måndags var jag på klänning uppdrag åt henne. Igår var jag på gymmet o var duktig! Veckan började lite kasst, både David och jag var lite down. Men idag känns det lite bättre, kanske för att helgen börjar närma sig? :D  På torsdag skall vi på kalas hem till Frida, David´s kusin. Lördag firar vi mormor! :D Och söndagen skall vi till älvsborgs fästning tror jag det var! David och hans föräldrar brukar åka dit varje år, förra året frågade dom om jag ville med men då var allting så nytt med David så jag vågade inte ;D HAHA!   Men detta året är jag på! Hihi.

Men shit känner ju att jag har massa som jag inte skrivit om, bland annat midsommar och våran förlovning! ;D
Vi spenderade midsommar hemma hos mostris & Daniel, fast utan mostris :(  som låg på sjukhuset fortfarande.. Vi åt god mat och hade det trevligt!
Blev inga direkta bilder. Glömde änna av.. Fick itte ens någon bild på David och mig :/  Jaop, så nu är man ringmärkt :D  Känns jätte bra. Vill verkligen visa att det är David jag älskar o vill ha <3

Idag är det onsdag, jag måste åka över till bilskolan en sväng. Är så förbannat LAT! Jag borde tagit det förbannade körkortet för lääänge sen! Är mest orolig över teorin, ger mig f*n på att jag bara kommer att få de frågor jag är kass på om jag gör provet.

Ne nu tänkte jag att jag skulle klä på mig och gå till mormis, har inte varit där så mycket senaste. Saknar henne! :D

Pok Susannne<3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards