♥ En shoppaholics bekännelse ♥

Alla inlägg under juli 2009

Av Suss - 31 juli 2009 20:35

Sista dagen i Juli månad..


Fatta vart dagarna tar vägen? Det går nästan för fort!!
Har ingen lust att skriva något speciellt idag faktiskt, e sur!


Pok Susannne<3

Av Suss - 30 juli 2009 08:18

Yaaaaaaaaay! Vi fick den iaf!


Igår fm hittade jag en soffa på blocket för 3999kr! Precis en sån jag velat haft jätte länge (eller ja iaf liknande) bad pappa ringa på den men då hade redan en annan tjej ringt och blivit lovad att titta på den först! Blev jätte besviken o gav upp tanken på att den kunde bli min. Denna tjejen skulle titta på soffan 2o.oo så när klockan närmade sig kunde jag inte slita tanken från att den kanske kanske kunde bli våran ;9  Pappa ringde å hörde om hon tagit den och det hade hon. Jahop, då la vi ner tanken igen. Hade typ precis slutat prata om den så ringer pappa strax efter 22 och säger att killen ringt upp igen o sagt att tjejen ångrat sig! Vi åkte dit med detsamma, trots att klockan var så mycket :P  När vi kom in i lägenheten så såg jag en grå soffa.. Tänkte "Men det var ju inte den dom visade? " Så titta jag in lite mer, där stod den vi skulle ha! Dom hade redan tagit in sin nya soffa :)  Vi bestämde oss för att ta den och la handpenning! :D   Nu blir jag jätte sugen på att göra om tapeterna i vardagsrummet! Får ta de till efter semestern ;)  David muttrade lite när vi la oss "Du får alltid bestämma vad vi ska köpa för nya saker".. Vaaah sa jag? :9 David "Jaa, men jag ville ju ha en platt teve till sovrummet!"  Söööt. Lite längre fram ska vi köpa en plattis till sovrummet och överdelarna till teve bänken i vardagsrummet.. :)  


David stack iväg till jobbet idag, med massa hosta och alldeles snuvig.. Så enveten. Han orkade inte vara hemma mer. Hur f*n ska de gå på semestern undrar jag?  Iofs är det lite annorlunda när man är sjuk för då ska man ju bara vila o inte göra någonting. Jag känner mig iaf inte alls helt kry så jag tänker inte gå till något jobb idag heller. Kände det igår när vi åkte för att titta på soffan. Orkade knappt det :/  Efter att David´s klocka ringt och han kilat iväg så kunde jag absolut inte somna om! Är så exalterad över soffan som vi ska hämta idag! :D   Pappa skall hjälpa till å hämta den. Ringde ner till boservice nu för en stund sen å fick låna deras släpkärra. Slapp vi den kostnaden :)  Vi skall börja med att flytta den nuvarande soffan hem till syrran´s rum. Igeeen :9  Hehe. Men denna gången bär vi den inte hela vägen utan kör den ;9 Hehe. Åhfan va naaajs, vill ha soffan nu med detsamma! :D


Igår messade förresten mostris å sa att dom hade en present till mig. "Men, jag har ju redan fått present av er" sa jag.. Ja men vi hittade en sak som vi tyckte passade dig. Blev ju suuuper nyfiken! På kvällen när jag gick hem från pappis så mötte jag dem utanför mig. Fick min present :D En till pandorna berlock, som såg ut som en resväska! Dom är för söta<3 Vi tänkte det skulle ge dig lite tur på eran semester säger dem. Hihih! 


Nu ska jag klä på mig. Måste hämta nyckeln till kärran klockan nio. 

Pok Susannne<3

Av Suss - 29 juli 2009 09:06

* Host host *


Hostan börjar väl ge sig nu men det är inte helt bra, fortfarande snuvig o dan. Känner mig skakis i kroppen så det blir att ringa chefen o säga att jag inte kommer idag heller.. Vi hade tydligen missförstått varandra i måndags. Jag uppfattade det som att jag skulle ringa när jag kan komma tillbaka, men han menade att jag skulle ringa varje dag! :/  Jävligt onödigt tycker jag. Det är väl bättre om jag ringer när jag mår bra och kan komma istället? David han är hemma idag han med. Vet inte om han är sämre eller bättre? Men han mår väl inte bra iaf om han är hemma. Han ligger o nanar fortfarande. 


Nu när jag endå är hemma borde jag verkligen plugga teori!? 


Usch vilken huvudvärk jag fick nu.

Pok Susannne<3

Av Suss - 28 juli 2009 11:41

" Dom stack mig och tog blod, på min födelsedag å allt! "


Pappa körde upp mig till vårdcentralen igår, dom verkade inte alls tro att de va nån svininfluensa. Jag tror att medierna gör större sak av det än vad det är! Det enda dom fråga mig var om jag varit utomlands. Läkaren sa att jag skulle ta stick i fingret, men när jag kom dit så blev de att suga blod i armen istället. Tycker det är skit äckligt att bli stucken. Men Susanne som hon hette :) var jätte duktig,kändes nästan ingenting o gick jätte fort. Konstigt att man brukar nästan alltid bli bättre när man varit hos doktorn för efteråt kändes de som det var på bättringsväg. Slappade på pappa´s soffa några timmar sen gick jag hem o gosa med älsklingen. 


David är också hemma idag, han har jätte ont i halsen. Kommer väl säkert få min skit nu när jag börjar bli bättre. Jag har användt nässpray nu i knappt 2 dagar o nu blöder det i näsan! Skit nässpray.


På lördag är det dop för lilla Robin :D  

På måndag börjar semestern, de gillar vi! längtar*


Pok Susannne<3

Av Suss - 27 juli 2009 08:18

Vilken j*vla present man fick då!


Sämsta presenten jag någonsin fått. Bara baciller och baskilusker! Här ligger man hemma å mår apa på sin födelsedag. MMKUL!

I Lördags var det 5-kampen på Liseberg med the gang ;) Det var då jag började få halsont.. Sen gick det bara utför. Jag kom sist, men det gör ingenting för jag kom först förra året ;9   Lika glad e jag för det. Man kan ju inte alltid vara bäst :P  Haha!  Hade en jätte trevlig kväll, med alldeles för mycket öl. När jag vaknade på söndagen visste jag inte om jag var bakis eller sjuk? Visade sig vara lite av båda! :(  David han sov ganska länge, jag kunde inte sova mer eftersom det kliade i halsen! Sen fick vi rycka upp oss och börja städa för här såg ut som en bomb slagit ned. Vi fick springa ner till affären för att köpa grejer till tårta nummer två. Dom gick fasiken åt :P   Blev inte någon stor bit kvar. Tack alla som kom och uppvaktade mig igår, förlåt för att jag inte var så himlaa social. Mådde pyton! Feber o snuvig som f*n. Blev superglad för mina presenter :)  Hade inte önskat mig något särskilt, mer än Pandora berlocker till mitt armband. Fick 4 st såna, örhängen, fina handdukar & ett fat med ljus, kaffebönor och kaktusar på :D  Åh jag som egentligen inte skulle ha något kalas. Hihi! Tack tack allihop! Förresten så fick min familj träffa David´s föräldrar för första gången igår. Min moster blev extra förtjust i dem :9  Hur kan man inte bli det? Dom e jätte goa :)  David´s mamma sprang runt å passa på barn hela tiden :P Så gullig. Kvällen avslutades med pizza från Utby & kvällsbesök av mamma.


Varit vaken sen David gick imorse. Ringde chefen för någon timme sen o sa att jag haft/har feber så jag kan inte komma idag. Han tyckte jag skulle uppsöka läkare, för säkerthets skull. Han syftade väl på svininfluensan, men sa det inte riktigt. Jag tror det är en alldeles vanlig influensa som kommer att gå över på några dagar. Typiskt att man ska bli sjuk en vecka kvar till semester. På ett sätt e det ju bra att det kommer Innan så man inte blir sjuk när vi skall åka till Spanien. Bara inte David åker på det nu efter mig!!


Han var så gullig igår, tog hand om mig å fixade ett varmt bad o höll mig sällskap :)  Underbaring!! <33    Jag älskar dig!



Grattis & krya på mig själv! 

Pok Susannne<3

Av Suss - 22 juli 2009 23:16

Tjena mos!


Mos är förresten äckelit :9  

Idag kom jag iväg to da gym. Yaay! Imorgon också? :9 kanske.. Faen va folk de va imorse, brukar inte va mer än 4-5 stycken vid den tiden. Fler än jag som tror på en sen sommar? :P  (beach kroppen ;) he he)

Efter det var jag alldeles skakis, hade inte ätit någon frukost innan. Hört någonstans att man inte skall äta innan träning? Det är inget jag rekommenderar iaf! :/

Latade mig ett tag, käka frulle, duscha och gjorde mig ordning sen gick jag upp till mormis. Mostris å barnen kom dit, vi fika en liten snabbis innan vi åkte iväg till Allum. Mostris skulle kika lite. Jag köpte trosorna som tillhör en av bh:arna jag köpte för ett tag sen. Dom fanns inte då i min storlek. Vi käkade på Paprika. Gu va svårt det är att hålla reda på en 4a åring som springer iväg :P  Både mostris & jag ropade som tokar inne på H&M efter Evelina, inget svar. Blev ju as orolig! När jag börja kika runt så ser jag henne stå vid rulltrappan! Där står hon å hör oss ropa men svarar inte! Hjärtat satt ju nästan i hals gropen.


Jobbade ett par timmar. Hade bokat tvätt tid, så de va bara å ta all jäkla tvätt å knalla ner. När vi kommer ner med 3 säckar tvätt så funkar bara ena tvättmaskinen! Fan va sur jag blev. Åh jag som tänkte att jag skulle tagit de andra rummet. Hmz. 


Nu e tvätten snart klar o man kan hoppa i säng!

Pok Susanne<3

Av Suss - 21 juli 2009 10:46

Låsa in


Jag läste precis Liza´s blogg. Hon hade skrivit ett långt inlägg om sin bror, som försvann i Amsterdam för några månader sen, som hittades men tyvärr inte vid liv. När jag läser hennes blogg om sin bror så får jag så ont i kroppen. Kan aldrig föreställa mig hur ont det måste göra att förlora något så kärt som sitt syskon. När jag sitter här o läser så känner jag att jag skulle vilja låsa in alla mina nära o kära så det inte kan hända dem något. Senaste tiden har jag funderat så otroligt mycket över döden och alla olyckor som kan hända. Mår apa för jag inte träffar mina föräldrar & systrar så ofta som man egentligen borde göra. Man borde ju ta vara på den tiden man får ihop? Äh nu ska jag inte skriva mer om det för då börjar jag grubbla alldeles för mycket. Och säkert babbla av mig om massa djupa saker. Tänk att gamla saker kan hänga i så många år efter.. 



Skulle åkt till gymmet imorse, men jag sov. Så det blev inget me det. Här får man sitta lat o slapp! Får skylla mig själv. Runt halv tio tog jag den förbannade kökslådan o traska ner till Boservice. E trött på att när man ska öppna lådan så faller framdelen av o man står med den i handen! Passade på att handla Juice och nyponsoppa när jag endå var där. Tog ett par ord med Katta. Kollade med chefen också så att han inte glömt bort att jag Måste vara ledig den 1 Augusti när Robin´s dop är! Hans dotter löser det åt mig. Tack ;D 


Blåser som fasiken ute idag, rena stormen. Fast vi har iaf uppehåll. Tror jag ska ta mig ett bad / dusch så man är klar när det är dags att gå iväg till jobbet. Förresten så drömde jag i natt om att jag skulle jobba helg och hade försovit mig, när jag kom dit så var chefen där o han var inte alls glad på mig :P   Drömde om ormar också :S  Jag ville ha ormar, men sen när jag såg dem så blev jag livrädd o fick paniik. Knäppis drömmar!!


Igår kväll gjorde vi förresten ett litet besök hos mostris & Daniel. Evelina e så gullig, ser precis ut som Lotta på bråkmakargatan nu när hon klippt sig :9  Hon säger så skojiga saker också. Hon sa bland annat till David "Är ni käri?", David sa "Vadå käri? Jag o Susanne?" Evelina "Ja, är ni käri?" David svarade "Ja vi e käri!" :P    Hon säger det precis sådär "Käri". Haha :9 Ungar.


6 dagar kvar till jag fyller år, om man inte räknar med idag då.. 17 dagar till Spanien :)  är lite orolig för det där med svininfluensan. Hmm.. :/



David, jag är käri ! ;D



Pok Susannne<3

Av Suss - 20 juli 2009 18:01

Im back! ;D


Haft lite blogg paus under helgen :9  I fredags var jag ledig o mammis var uppe hos mormis för att tvätta så jag passade på att umgås lite grann. David kom hem från jobbet runt fyra tiden. Blev filmkväll om jag inte minns fel. Jo just det, vi åkte en sväng till David´s föräldrar å kolla läget sen tjuvade vi sällskapsresan av mostris. Har ju inget minne längre så om jag inte skriver med en gång så minns jag inte. Haha! I lördags blev det till att gå upp tidigt, jobbade hela dagen lång. Var skit väder ute så det var inte alls mycket folk och vi hade inte så himla mycket att plocka med heller.. :/ På kvällen blev det film o mys. Tittat på en massa filmer i helgen. Vet inte vad alla hette? Söndagen blev det jobb hela dan där med. Åt pizza efter jag slutat. Ville egentligen inte ha det men... Åh bara för jag var hungrig & inte kände för pizza så råkade jag beställa fel pizza :/  När jag kom på det kunde jag inte med att fråga om dom börjat med den än... Ye ye, den gick ner den med. Var inte såå stor skillnad. Film på kvällen igeen :9  Såg en med Jessica Biel, Powder blue. Var väl ingen höjdar film direkt men nu har mans ett den med! Vi såg en annan också, men vad den hette minns jag inte. Idag var det upp med tuppen igen, nästan iaf. Gjorde mig ordning och åkte till bilskolan så jag var där till klockan tio. Bokade upp 2 tider för att köra, lite längre fram. Gjorde teori en stund. Flippar över!! Nu hade jag pluggat på de som var svårt från förra gången så kommer det nya "svåra" frågor. Jag kommer kugga på den jävla skiten! :@  BUHÄÄÄÄE! Mammis var hos mormis idag med så när jag kom hem så hängde jag med henne till Willy´s å handlade. Handlade några saker jag med. En halv full papperskasse för 300 spänn! Mammis lagade till kalops till mormis & mig. Mumsit! Var jätte längesen jag åt det. Mostris & lille Robin var uppe hos mormor en stund samtidigt som oss. Gu va han växt sen innan helgen! Sötnosa! Tog lite bilder, ska nog ladda upp och lägga in någon här ;9  Är både trött & ratlös. Vad ska man göra?? David sitter vid sin dator & jag vid min. Mmmkul!


Hitt på nåt! Pok Susannne<3



 

Här kommer bilderna ;D


               

                                            Gullungeee <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards