♥ En shoppaholics bekännelse ♥

Alla inlägg under december 2007

Av Suss - 13 december 2007 13:46

..pappa kom precis när jag hade sparat blogg inlägget. det var inte alls så himla smaskigt det han berättade. besvikelse : P


har hunnit duscha o lata mig.. ätit lite paprika o några pepparkakor.

måste verkligen börja gö ordning mig nu.

vill inte : ( mår inge bra. skulle helst vilja bädda ner mig i sängen,

men det har jag inte råd med.


krya på er sjuklingar! / S

Av Suss - 13 december 2007 12:05

Vaknade upp o kände att ögonen sved. Går upp och tittar mig i spegeln, då har ögonlocken blivit alldeles röda & svullna! Ser inte klok ut. Fan va jag känner för att gå till jobbet sån. Not'   Halsen kliar & jag är snuvig. Så typiskt att jag ska bli sjuk när jag ska jobba helg. Hoppas bara jag inte får feber eller nåt.


Inatt hade jag en liknande dröm, som jag hade häromdan. Fast med 2andra personer. Varför drömmer jag sånt för?  : P elaka drömmar ju. Heheh


Vart tog pappa vägen? Han skulle ju hälsa på mig!? Han hade visst något smaskigt skvaller att berätta också. Hehe : P


Hejåhå vad det går undan med sophuset. Nu finns det dörrar och fönster o just nu håller grabbarna på att lägga tak. : O men nu tar dom visst paus, latmaskar! : P en av killarna ligger på taket o pósar. . Undra vad dom snackar om?


Jag borde nog börjar göra ordning mig lite smått.. Borde! Vet inte om jag orkar just nu : P Jag e lat. Fast de får man väl va när man e förkyld/sjuk?


Skriver senare.. Känner att det blir bara massa små stolpar, inget samhängande i denna blogg. Hejdåå : )


/ S

Av Suss - 12 december 2007 11:22

Jag hade jätte svårt för att somna igår kväll, allt lät konstigt det lös skumt o allt såntdär som man inbillar sig när man é ensam.. Jag vänjer mig vid sällskap alltför fort. Heheh. Sen hade jag en jätte hemsk mardröm, en från Prison Break torterade mig! Slog mig i huvudet meden hammare bland annat, till slut vaknade jag av att han träffade på ett speciellt ställe. Fan va sjuka drömmar jag har!


Hade ställt klockan på åtta imorse för att jag skulle ta mig till gymmet i tid! När jag vaknar har jag fått värsta blåsan på läppen! Ingen bra idé att sola med det där, så jag la mig igen. Jäkla skit! Ville verkligen sola.. : (


Känner mig allmänt seg, tror jag har någon baskilusk i mig. Har fått en plita på tungan och blåsan på läppen! Ser ut som en fläskläpp! Ajje..

Måste/borde städa upp lite här hemma innan det är dags för jobbet. Jag är så jävla lat! Ligger fan kläder överallt! Trodde inte att jag hade så mycket kläder. Men när dom ligger på golvet så är det en hel massa kläder! : O


Måste bara skriva en sak, jag kollade i min gamla almenacka från 06. Där i hade jag bland annat skrivit att jag ville ha jobb, lägenhet och ett körkort. Två av grejerna blev avklarade inom ett år! Blev så glad när jag läste det : D Nu är det bara det förbaskade körkortet kvar! Sen är det dags att skaffa nya mål. Kom tänka på att mitt lemp går nog ut snart. Men det gjorde de visst inte, hela 2år kvar! Men så länge ska det förhoppningsvis inte dröja!


Nu ska jag börja plocka in lite disk och ta en sväng om med damsugaren!

Ha de gött hajj / S

Av Suss - 12 december 2007 00:16




Saknaden gör himla ont i en . .

Av Suss - 11 december 2007 23:54

Upp å hoppa vid halv tio när mamma kommer och bryter sig in hemma hos mig. En hund hoppar rätt upp på mig i sängen! Aotch. Stack iväg till Lerum/Floda runt halv elva tiden. Lämnade av Sofia. Fixade skor åt mammis, åkte en sväng till huset. Sen var det dags att sticka iväg på möte. Fan hon måste trott vi var knäppa idag. Började samtalet med att garva typ.. HAHA! Mamma har fått jobb idag! Börjar imorgon. Iofs bara deltid men det är ju en bra början.. Grattis mammis! Lycka till nu. Sen for vi runt o letade praktik till Viktoria. Jag lämnade in min trisslott mot en ny och pengar, vann en gång till men bara 5ospänn, tog en ny lott till sen var det slut på det roliga. Kan man aldrig få vinna mycket pengar?! Viktoria hittade ingen praktik idag heller... Hmm. Vi tog en sväng förbi Lidl & sedan Ria. Åkte till huset tills det var dags att hämta upp Sofia på hennes praktik. Mamma körde hem mig, fyfan vad jag mådde illa! När jag kom hem satt pappa där o väntade. Käkade lite o tjöta sen stack pappa. Jag åkte upp till Nadja o sällskapade några timmar. Vi ses ju så himla sällan nu för tin! Saknar dig. Hejjegud* Kan inte fatta att du verkligen har en bebbo i magen. Och det syns redan! Vi gjorde inte så mycket, mölade lite godis och kollade på Desperate Houswifes. En vän till Nadja kom också förbi, hon är typ hög gravid! Så gulligt.. Nu är det nog dags att nana kudden ett par timmar. Det var värst vad klockan tickade iväg! Den var ju nyss elva!? Tänkte åka över till gymmet imorgon o sola en stund. Känner mig så himla äckligt blek o tråkig. Sen är det jobb klockan tre..


Sov så gott folks /S

Nadja hittade ett hjärta i mitt citron vatten glas. Fräckt änna!

                            Bara en trött Sussi..

Av Suss - 10 december 2007 10:55

Fredag; Jobbade, hela min familj satt hemma hos mig när jag kom.. Käkade lite o sedan smutta vi lite på mina öl jag köpte i Danmark. Vid elva kom vi på att vi ville ha lite päron vodka och då behövdes ju dricka! Syrrorna, deras två kompisar & jag traskade ner till A.Centrum Handlade dricka o sen tog vi bussen upp. Sen kom de lite mer småfolk o hälsa på en sväng. Mamma & jag gjorde varma mackor som blev himla goda men såg lite små lustiga ut. Hehe! Småfolket stannade inte så länge. Innan syrrorna´s kompisar stack hem fick Vicky nåt ryck o började kittla mig under fötterna! Och jag är hysteriskt kittlig där. Oftast : P Syrrorna´s kompisar bara titta på oss som vi vore knäppa. Iofs e vi inte helt normala men... ; 9


Lördag; Vi vaknade inte förrens 12:45. Vaknade till lite sedan åkte mamma & jag ner till systemet inhandlade lite öl eftersom mina Danmarks öl tog slut under gårdagens bravader. När mamma stack in i kiosken för att köpa cig är det en gubbe som går rätt i en mark stående skylt! PANG säger det och gubben slår ansiktet rätt i marken, glasögonen flyger och ser inte helt okeej ut när dom landar framför gubben. Gubben fick hjälp upp av två pers som ser honom liggandes där över skylten. Någon undrar om dom ska irnga ambulans? Gubben skriker som en tok NEJNEJ! Det hade nog fan inte jag heller velat om jag var så runt om fötterna som honom. Rakt in i fylle cellen hade de la blivit då : P Köpte mig en trisslott när vi var på torget. Skrapade den inte förrens vi var hemma. Vann fanimej 75spänn! Jag som aaaaldrig vinner nåt. : D Hemma igen, så fixade vi lite käk o sånt. Funderade på att åka till Kungälv, kunde inte riktigt bestämma oss.. Vid sex hade vi bestämt oss. Blev hämtade klockan sju, förfesta hos Tommy. Viktoria & hennes kompis stack på nån fest vid tio tin. Vi, dom äldre ; ) stack till Spekeröd. Ett raggar ställe : P Drängarna var där o spelade. Heheh. Träffade en himla massa gammalt folk. Såna som jag "kände" när jag bodde där ute i Kungälv. När det inte var kul där längre drog vi in till Kungälv och gick in på Oleary´s eller vad det hette. Träffade även där gammalt folk. : ) Det var kul att prova på något nytt ; D Hade gö kul!


Söndag; Vaknade upp och mådde inte alltför bra. Gick in på toa, där hittade jag en jäkla massa öl burkar, som inte gjorde att jag mådde bättre direkt. Vid två tiden? kom mamma ut o hämtade mig & viktoria, som var hos sin kompis. Vicky mådde inte alltför bra. I A.Centrum stannade vi till för att hyra en film. Vicky stannade kvar vid bilen o tillslut kunde hon inte hålla sig o kräktes : P Mamma skriker åt folk som stirrar " Har ni aldrig sett en magsjuk människa!?! " Hahahaha ; D När mamma släppt oss hemma hos mig traskade vi ner till pizzerian i R.Centrum Köpte mig en kycklingrulle som inte alls var så god som jag hade tänkt mig. Nästan sista tuggan på den så får jag en ben flisa i munnen! : O Ska fan klaga på det. Tänk om min tand hade pajjat?! eller jag hade satt den i halsen. MORR! Vid halv sju tiden åkte vi till Christian & hade avdentsfika. Kände mig sådäär pigg & social. Var hemma igen runt elva tiden? Mitt tidsbegrepp denna helgen har inte riktigt varit på topp så tiderna kanske inte stämmer exakt. Hehe : P Syrrorna och jag kollade klart på filmen vi hade hyrt sen var det bums i säng. Slocknade nästan med detsamma.


Måndag,idag; Drömde en Jätte konstig dröm i natt. Har skvallrat av mig om den redan till en av dom som var med : P Vart får jag alla grejer ifrån? Iofs var kanske inte denna drömmen sååå konstig att den pluppa upp i mitt huvud & mina drömmar. Men jag tycker inte att jag tänkt så mkt över det där så varför drömde jag sådär? Det är mycket Varför över mina drömmar.. Mamma kom och hämtade upp Sofia runt tio. Viktoria strejkar idag så hon ligger fortfarande i sängen.. Ska nog väcka henne snart o säga att vi ska ta oss ner till A.Centrum o lämna filmen vi hyrde. Sen börjar jag jobba klockan tre.. *Latmasken skriker*


Men nu ska jag slita mig härifrån. Det skulle va kul att få lite kommentarer nångång !! : P Ha det gott / S

Av Suss - 8 december 2007 15:48

Helloou. Shit va jag skämde ut mig igår! Försökte låsa dörrarna till butiken med fel nyckel! Ringde chefen o hade värsta paniken helt i onödan! Allt bara för man var stressad.. Skämmigt*

När jag kom hem kollade jag på Idol. Hela familjen var här.. Drack lite öl.. Hamnade inte i säng förrens två tiden. Helt jävla utslagen av trötthet.


Imorse var jag som en död fisk kunde verkligen inte vakna. Vi klev inte upp förrens vid ett tiden. Minns inte när jag sov så länge sist! Tog en sväng ner till systemet snabbt innan dom stängde. Köpte mig även en trisslott som jag vann 75spänn på. Wööow* Medans mamma var inne o köpte cigg var det en gubbe som gick rätt in i en skylt som stod på marken o dratta rätt i backen med ansiktet före! Hejjegud* Han var nog inte helt nykter. När någon sa att dom skulle ringa ambulansen skrek han nejnej som en tok! Där blev han sittandes med blod i halva fejset!


Nu ska vi käka lite pommes & kycklingbitar sedan ska Viktoria & jag åka till Kungälv.. :)


Ha de så trevligt ikväll folks! Puss/ S

Av Suss - 6 december 2007 20:16

I don't want a lot for Christmas There is just one thing I need I don't care about the presents Underneath the Christmas tree I just want you for my own More than you could ever know Make my wish come true All I want for Christmas is you I don't want a lot for Christmas There is just one thing I need And I don't care about the presents Underneath the Christmas tree I don't need to hang my stocking There upon the fireplace Santa Claus won't make me happy With a toy on Christmas day I just want you for my own More than you could ever know Make my wish come true All I want for Christmas is you I won't ask for much this Christmas I won't even wish for snow And I, I just wanna keep on waiting Underneath the mistletoe I won't make a list and send it To the North Pole for St. Nick I won't even stay awake To hear those magic reindeer click Cause I just want you here tonight Holding onto me so tight What more can I do Oh baby, all I want for Christmas is you All the lights are shining So brightly everywhere And the sound of childrens' Laughter fills the air And everyone is singing I hear those sleigh bells ringing Santa won't you bring me The one I really need Won't you please bring my baby to me, quickly I don't want a lot for Christmas This is all I'm asking for I just wanna see my baby Standing right outside my door I just want you for my own More than you could ever know Make my wish come true Baby, all I want for Christmas is you

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards